Gölün kirlenmemesi için vidanjör alındı

Elazığ’ın Ağın Belediyesi, Keban Baraj gölünün kirlenmemesi için kendi imkanları ile traktör arkası vidanjör aldı.

Elazığ’ın Ağın Belediyesi, Keban Baraj gölünün kirlenmemesi için kendi imkanları ile traktör arkası vidanjör aldı.

Ağın Belediyesi bünyesinde kullanılmak üzere yeni bir iş makinesi, belediyenin hizmet araçları envanterine kazandırıldı.

Çevresel sorunların yaşanmaması ve Keban Baraj gölünün kirlenmemesi için belediye imkanlarınca bir traktör arkası vidanjör alındı.

Alınan vidanjörün ilçedeki kanalizasyon işlerinde de kullanılacağını anlatan Ağın Belediye Başkanı Yılmaz Serttaş; “Belediyenin araç filosuna katılan vidanjörün ilçe halkına hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunup, halkımıza hizmet yolunda araç alımlarımız bundan sonra da devam edecektir. Alınması planlanan diğer araçlarında hizmet için en kısa zamanda belediye envanterine katılacağını belirtti.”

24 Haz 2018 - 08:35 - Gündem

Mahreç   Bölgesel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.