'Sivrice Doğu'nun Yalovası'

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde doğa yürüyüşü yapıldı.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde doğa yürüyüşü yapıldı.

Hazarbaba Kayak Merkezi önünde toplanan öğrenciler ve vatandaşlar, yürüyerek Hazarbaba Dağı'nın zirvesine çıktı.

Burada Türk bayrağı açan katılımcılar, İstiklal Marşı'nı okudu.

Sivrice Kaymakamı Sultan Doğru, yaptığı açıklamada, ilçenin Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük turizm potansiyeline sahip olduğunu kaydetti.

Hazar Gölü ve kayak merkeziyle bölgenin yaz ve kış turizmine hitap ettiklerini belirten Doğru, "Doğa yürüyüşümüz eşsiz güzelliklere sahip ilçemizi, daha fazla sayıda kimselere ulaştırma düşüncesinde olan bizler için önemli bir fırsat. 'Hazarbaba Dağı'ndan Hazar Gölü'nü ve Keban Baraj Gölü'nü aynı anda seyretmenin lezzetini henüz tadamadım' diyen herkesi Ulu Önder Atatürk'ün ifadesiyle, doğunun Yalova'sı Sivrice'ye davet ediyoruz" diye konuştu.

Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Tahsin Öztürk de etkinliğin önemine işaret etti.

03 May 2014 - 16:33 - Gündem

Mahreç   Bölgesel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.