İŞ EHLİNE YAKIŞIR

Elazığspor transfer tahtasının açması sonrasında yaşanan olumlu olaylar tüm spor severleri sevindirdiği gibi bizi de sevince boğdu.

Kulüp başkanı Serkan Çayır’ın açıklamalarıyla en büyük sıkıntımız böylelikle çözülmüş oldu.

Başta Elazığ Belediye Başkanı sayın Şahin Şerifoğulları’na bu süreçte maddi destek sağladığı için ne kadar teşekkür etsek azdır.

İkinci en önemli husus ise Bordo-Beyazlı formayı uzun süre giymiş ve spor kamuoyuna kendisini kabul ettirmiş bir teknik direktör olan Alaattin Tutaş’ın takıma Sportif Direktör olarak görev verilmesiydi.

Ben geçtiğimiz sezonda kaleme aldığım tüm konuların başında ‘’İşi ehline verilmesi’’ olmuştu.

Şimdi işin en başına gelecek olursak; biz yanlış yönetilen ve işi bilmeyenlerin görev almasıyla yaşanan ekonomik sıkıntılar olmuştu.

Futbolu sevmekle de olmuyor ki…

Tabiri caizse her derler yaaa ‘’Şortlu fotoğrafın var mı?’’ diye.

Evet; Elazığspor içinde bulunduğu sıkıntılı süreci bir şekilde atlattı.

Bundan sonra yapılacak hamlelerle rahat bir konuma gelmemiz gerekir. Yönetimde işi bilenler bir hayli fazla. Teknik boyutta da Alaattin Tutaş’a verilen görev doğru ve yerinde bir karar oldu.

Takıma yapılacak nokta ve zaruri transferlerle de 14 haftayı çok iyi değerlendirebiliriz.

İlk etapta yapılacaklar belli aslında 13 puanımız var. Hafta sonu sahamızda Osmaniyespor ile karşılaşacağız. Yeni transferler taraftarın karşısına çıkacak. Taraftarın müthiş desteği ile alınacak 3 puanla yükselişe geçeceğiz inşallah.

3 puanlık şu sistemde kapatılmayacak açık yok.

İnanmak ve çalışmanın semeresi illaki alınacaktır. Maddi destek sağlandı artık futbolcularımızın sahaya hırslı ve etkili oyunlarıyla kötü günleri unutacağız.

Şu zor günlerde; eski yönetimlerin futbolcular başta olmak üzere teknik heyetler ve kulüpte görev alan kim varsa onlara yapılan nahoş durumlar bizleri derinden etkiledi.

Elazığlının ve de Elazığspor’da görev alan kişilerin 55 yıllık süre zarfında nasıl izlenim bıraktıkları ulusal basında hep zikredilmiştir.

Bizler duruşumuz ve beyefendiliğimizle hep parmakla gösterilen bir iliz.

Elazığspor da bizim vazgeçilmeyen mihenk taşlarımızdan biridir.

Siyaset, ekonomi, sağlık, müzik, sanat gibi önemli alanlarda nasıl etken ve etkinsek sporda da etkin bir iliz.

Kötü örnekler hiçbir zaman emsal teşkil etmez.

Artık biz önümüze bakmalı ve kenetlenmeliyiz. Elazığspor’da yeni sayfalar açıldı ve bu sayfada kimin üzerine ne görev düşüyorsa yapmalı.

Olumlu ve acele edilmeden yapılan çalışmalar mevcut yönetim tarafından yapılmakta. Bizler de bu olumlu gelişmelere destek vermeliyiz.

Yapılan transferler ile mevcut gençlerimiz de artık kendini göstermeli ve takımı layık görmediğimiz yerden alıp yukarlara taşımalılar.

Şimdi ilk hedef ligde tutunmak ve de üst sıralara yükselmek. Önümüzdeki sezonda iyi bir ekiple şampiyonluğa takım kurmalıyız.

Emeği geçen başta Elazığ Belediye Başkanımız sayın Şahin Şerifoğulları olmak üzere tüm gizli kahramanlara bu zorlu süreci atlattıkları için teşekkürü bir borç bilirim.

Zor günler birlik ve beraberlikle aşılır.

Daha güzel ve sevindirici başarılara ulaşmamız dileğiyle…

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Ahmet Polat - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket İstikrar Değişim Hizmet Elazığlılar Siz seçime nasıl gideceksiniz?
Tüm anketler