19. Hazar Şiir Akşamları Hazırlıkları Sürüyor

Ülkemizin ve Türk dünyasının kültür hayatına önemli katkılar sağlayan Uluslararası Hazar Şiir Akşamları'nın 19.su için hazırlık çalışmalarına devam ediliyor.

Ülkemizin ve Türk dünyasının kültür hayatına önemli katkılar sağlayan Uluslararası Hazar Şiir Akşamları'nın 19.su için hazırlık çalışmalarına devam ediliyor.

Hazar Şiir Akşamları hazırlıklarını değerlendirmek üzere gerçekleştirilen “19. Uluslararası Hazar Şiir Akşamları İstişare Toplantısı” Elazığ Valiliği Toplantı Salonunda yapıldı.

Toplantıya Elazığ Valisi Muammer Erol, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Fırat Üniversitesi Rektörü Feyzi Bingöl, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, şiir akşamları etkinliklerine destek veren kültür sanat camiası ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Toplantıda gerçekleştirilen şiir akşamları hazırlıklarını anlatan bir sunum yapıldı.

Daha sonra toplantının gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi ve katılımcıların görüşleri alındı.

Toplantıda 16–17–18 Eylül 2011 tarihlerinde yapılması planlanan şiir akşamlarının okulların bir hafta geç açılacak olması nedeniyle 22–23–24 Eylül 2011 tarihleri arasında yapılmasına karar verildi.

24 May 2011 - 23:21 - Kültür-Sanat

Mahreç   Kültür-Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.