Adliye personelleri sahnede

Elazığ Adliyesi personelleri tarafından gerçekleşecek olan 3D oyunu 22 Aralık Cuma günü tiyatro severlerle buluşacak.

Türkiye’de ilk defa Elazığ Adliyesi tarafından yapılan Tiyatro Kulübü oyunlarına gösterilen yoğunilgi yeni projelerin kapısını açtı.

Elazığ Adliyesi Tiyatro Kulübü tarafından sergilenen oyunların yönetmeni Barış Gürgöz, yoğun iş temposu ve ağır sorumlulukları olan adliye personelleri olarak işten arta kalan zamanlarda bu prjeler hazırladıklarını ifade etti.

Tiyatronun önemini yaşatmaya çalıştıklarını belirten Gürgöz, 22 Aralık Cuma günü Atatürk Kültür Merkezi’nde sergilenecek oyunla ilgili şu bilgilere yer verdi: “Tiyatro oyunumuza olumlu tepkiler hayli fazla. Oynamış olduğumuz oyunlar hem kamu personelleri tarafından hem de öğrenci ve halkımız tarafından benimsendi. Bizlerde ikinci projeyi yazma kararı aldık ekibimizle. İnşallah 22 Aralık Cuma günü Atatürk Kültür Merkezi’nde 3D oyunumuzu sergilemiş olacağız. Bizleri izlemeye gelecek olan gerek adli personelimizin gerek halkımızın yüzünde bir tebessüm oluşturup beğenmeleri bizleri gerçekten mutlu ediyor. Vermiş olduğumuz emek ve çabayı mutlulukla tatmin ettirebiliyoruz. Kısa zamanda çok iş yaparak seyircilerimiz için eğlencesi ve kahkahası bol bir oyun hazırladık. Biz çalışırken çok eğlendik şimdi sıra bunu sahneye yansıtmakta.Oynayacağımız 3D oyunumuza herkesi davet ediyoruz. Bize her zaman maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Cumhuriyet Başsavcısı Habib KORKMAZ, Elazığ Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Başkanı Mustafa ALÇIK’a ve bizlere destek veren tüm kamu kurumlarına ve temsilcilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

13 Ara 2017 - 17:16 - Kültür-Sanat

Mahreç   Kültür-Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.