Baba, oğul ve usta, çıraklar sahne aldı

Elazığ’da ‘Babalar Oğullar Ustalar Çıraklar Harput Müziği Konseri’ düzenlendi.

Elazığ Belediyesi, Türk Musikisi Federasyonu ile Elazığ Kültür ve Musiki Derneği tarafından “Babalar Oğullar Ustalar Çıraklar Harput Müziği Konseri” Belediye Kültür Merkezinde düzenlendi. Ankara Devlet Türk Halk Müziği Sanatçısı Hasan Öztürk oğlu Faik Doğukan Öztürk, TRT Sanatçısı Muzaffer Ertürk, Zülfü İlkyaz, Zülfü Demirtaş, genç sanatçılardan Gürkan Soran, Adnan Çilesiz ile Elazığ’ın önemli seslerinden Yalçın Turhan ve oğlu Ahmet Turhan'la birlikte çok sayıda sanatçı yer aldı.

Sinevizyon ile başlayan konser de baba oğul ve usta ile çıraklar sahne aldı. Yoğun katılımın olduğu konser beğeniyle izlendi.

22 Eki 2018 - 13:20 - Kültür-Sanat

Mahreç   Kültür-Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.