Elazığ'da eğitimcilerden konser

Elazığ’da, eğitimcilerin yer aldığı koro sahne aldı.

Elazığ’da, eğitimcilerin yer aldığı koro sahne aldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenler Korosu ile Fırat Üniversitesi (FÜ) Akademik - İdari Personel Korosu tarafından oluşturulan "Eğitimciler Korosu Konseri’ düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezindeki konserde, Türk Halk Müziği ile Türk Sanat Müziği seslendirildi.

Konser programını davetlilerin beğeni ile izlediğini aktaran Milli Eğitim İl Müdürü Fevzi Gürtürk;" Geçen yıllarda biz bu programı gerçekleştirmiştik ve çok büyük beğeni aldık. Ben katkı sunan koro, solo, müzik ziyafeti sunacak olan tüm arkadaşlarımın yüreklerine ve ellerine sağlık diyorum” dedi.

Programa, FÜ Rektörü Prof.Dr. Kudbettin Demirdağ, Milli Eğitim İl Müdürü Fevzi Gürtürk ve çok sayıda davetli katıldı.

02 Ara 2017 - 20:45 - Kültür-Sanat

Mahreç   Kültür-Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.