İz Bırakanlar tanıtıldı

Zekeriya Bican’ın yazdığı “Sekizinci Şehir-İz Bırakanlar kitabı, Elazığ Valiliğinin himayesinde düzenlenen bir törenle tanıtıldı.

Zekeriya Bican’ın yazdığı “Sekizinci Şehir-İz Bırakanlar” kitabı, Elazığ Valiliğinin himayesinde düzenlenen bir törenle tanıtıldı.

Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde düzenlenen kitap tanıtım programına Vali Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ve Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Bingöl ile çok sayıda davetli katıldı.

Tanıtım toplantısında Vali muammer Erol, Şair Ziya Çarsancaklı ve Edebiyatçı Naci Onur kitap ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdiler. Toplantının sonunda kitapa emeği geçenlere plaketleri takdim edildi.

08 Eki 2009 - 17:37 - Kültür-Sanat

Mahreç   Kültür-Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.