Kadınlar çalışmaları denetledi

Elazığ Belediyesi tarafından kadınlara yönelik tarihi ve turistik mekanları kapsayan "Kültür ve Şehir Turları" kapsamında, Üniversite Mahallesi sakinleri çalışmaları denetledi.

Elazığ Belediyesi tarafından kadınlara yönelik tarihi ve turistik mekanları kapsayan "Kültür ve Şehir Turları" kapsamında, Üniversite Mahallesi sakinleri çalışmaları denetledi.

Mahalle sakinleri Harput başta olmak üzere şehrin tarihi yerlerini, Elazığ Belediyesine ait Çöpten Enerji Üretim Tesisini, Hayvan Hastanesini, Hayır çarşısı, El Emeği Göz Nuru Çarşısı’nı ziyaret ettiler.

Gezi öncesi bir açıklama yapan Üniversite Mahalle Muhtarı İzzettin Çelik, gerçekleştirilen turların vatandaşlar için önemli olduğunu belirterek şunları ifade etti “Üniversite Mahallesi sakinleri bugün şehrimize yapılan yatırımları yerinde görerek fikir sahibi oldular. Gerçekten çok büyük projeler kısa zamanda hayata geçirildi. Vatandaşlarımız bu hizmetleri yerinde görüp bilgi aldılar. Kültür ve Şehir Turları’nı düzenledikleri için Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz başta olmak üzere ekibine teşekkür ediyorum. Başkanımız her zaman böylesi sosyal etkinliklerle bizleri mutlu etmiştir.”

Gezi turlarına katılan vatandaşlar ise yaptıkları açıklamada gezip gördükleri hizmetlerin varlığından bir haber olduklarını, gezi sayesinde şehre yapılan hizmetleri gördüklerini ifade ettiler.

10 Ağu 2018 - 13:06 - Kültür-Sanat

Mahreç   Kültür-Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.