'Sözden içeri' şiir kitabı  yayımlandı

Gazetemiz yazarı R. Mithat Yılmaz’ın ‘Sözden içeri’ isimli şiir kitabı  yayımlandı. Manas Yayıcılık’tan çıkan eser, içeriğiyle dikkat çekiyor.

Gazetemiz yazarı R. Mithat Yılmaz’ın ‘Sözden içeri’ isimli şiir kitabı yayımlandı. Manas Yayıcılık’tan çıkan eser, içeriğiyle dikkat çekiyor.

Mahalli ve yurt düzeyinde birçok yayın organında yazı ve şiirleri yayımlanan Yılmaz, sanat, kültür, eğitim konularında yazılar yazıyor, kitap tanıtımı ve eleştirileri yapıyor.

Birçok ödülü bulunan ve kimi şiirleri bestelenmiş olan R. Mithat Yılmaz, şiirlerinin bir kısmını 1999 yılında Kuş Defteri adlı kitapta topladı. 2006 yılında ise Şiir Şiir Elazığ isimli –Elazığ-Harput Şiirleri Antolojisi- basıldı. Yılmaz’ın şiirlerini bir araya getirdiği Sözden İçeri isimli eser ise Manas Yayıncılık tarafından geçtiğimiz günlerde basıldı.

Yılmaz kitabını şu sözlerle anlatıyor, “Bütün güzel sanatlar gibi, şiir de bir arayıştır. Sanatı arayıştır, şiiri arayıştır, güzeli arayıştır. Birine göre Allah’ı arayış, birine göre tatmin edeni değil, ürperteni, irkinlteni. Hatta gaibi hiçbir zaman bulunamayacak olanı aramaktır.”

07 Haz 2018 - 14:12 - Kültür-Sanat

Mahreç   Kültür-Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.