Akçadağ'da Millet Bahçesi çalışmaları sürüyor

Akçadağ Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan çarşıyı, Millet Bahçesine dönüştürme çalışmalarını sürdürüyor.

Akçadağ Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan çarşıyı, Millet Bahçesine dönüştürme çalışmalarını sürdürüyor.

Akçadağ ilçe merkezi Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan çarşı, Akçadağ Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında Millet Bahçesi’ne dönüştürülerek vatandaşların hizmetine sunulacak. Akçadağ’da bulunan ve ilçe merkezinin uğrak yerlerinden biri olan çarşıda, Akçadağ Belediyesi tarafından yapılan yenileme çalışmalarıyla birlikte çarşı daha kapsamlı hale getiriliyor. Yüklenici firma tarafından çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürüldüğü alanda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, çarşıda bulunan esnaflarla da bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Çarşı içerisinin yapılan projeyle birlikte daha ferah ve kullanışlı bir alana kavuşturulacağını belirten Başkan Kazgan, "Merkezde bulunan çarşımızda yaptığımız düzenleme çalışmalarını hızlı bir şekilde yürütüyoruz. Millet Bahçesi olarak hizmete sunacağımız alanda önemli değişiklikler gerçekleştiriyoruz. Bu alanı Akçadağlı hemşehrilerimizin ve Akçadağ’a gelen misafirlerimizin hizmetine en kısa sürede sunacağız. Yapılan çalışma ile bir projemizi daha gerçekleştirmiş olacağız. Göreve geldiğimiz günden bugüne baktığımızda şuana kadar Akçadağ’ı daha yaşanılabilir bir ilçe haline getirmek için gece gündüz çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. İnşallah önümüzdeki ay içerisinde Millet Bahçesi olarak hizmete sunacağımız alandaki çalışmalarımız da tamamlanacak. Şimdiden Akçadağımıza bu alanın hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Çarşı esnafı ise alanın Millet Bahçesine dönüştürülmesinden dolayı memnuniyetini Başkan Kazgan’a ileterek, yaptıkları çalışmalardan dolayı Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan’a teşekkür etti.

10 Ara 2018 - 12:13 Malatya/ Malatya- Gündem

Mahreç   Malatya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.