CHP, Malatya'da 8 belediye başkan adayını açıkladı

Türkiye genelinde 300 belediye başkan adayının açıklandığı CHP Parti Meclisinde, Malatya için Büyükşehir belediyesi dahil 8 başkan adayı açıklandı.

Türkiye genelinde 300 belediye başkan adayının açıklandığı CHP Parti Meclisinde, Malatya için Büyükşehir belediyesi dahil 8 başkan adayı açıklandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisinde, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Soner Gökçe olarak açıklandı. Malatya’da ayrıca Akçadağ’da Mustafa Korkmaz, Arguvan’da mevcut başkan Mehmet Kızıldaş, Doğanşehir’de Mehmet Bayram, Doğanyol’da Gündüz Cengiz, Hekimhan’da Turan Karadağ, Kuluncak’da Mustafa Yıldız ve Yazıhan’da Niyazi Akıncı önümüzdeki yerel seçimlerde CHP’nin belediye başkan adayları olarak seçimlere girecek. Parti Meclisi toplantısının ardından bir değerlendirme yapan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “13 İlçemizin 8’i ile Büyükşehir Belediye Başkan adayımızı açıklamış bulunuyoruz. Bazı ilçelerde önseçim, bazı ilçelerde anketler ve alan taramaları ile Belediye Başkan Adaylarımızı belirledik. 31 Mart akşamı tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya’da da çok büyük başarıya imza atacağız. Bahar, CHP’nin yerel yönetim rüzgarı ile gelecek. Sosyal demokrat belediyeciliğin farklılıklarını çok daha fazla belediye de halkımıza yaşatacağız. Malatya’da iki olan belediye sayımızı katlayacağız" diye konuştu.

06 Ara 2018 - 17:32 Malatya/ Malatya- Gündem

Mahreç   Malatya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.