Darende Belediyesinden genç sporculara iftar yemeği

Darende Belediyesi tarafından ilçedeki sporculara iftar yemeği verildi.

Darende Belediyesi tarafından ilçedeki sporculara iftar yemeği verildi.

Burada bir konuşma yapan Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Ramazan ayının manevi atmosferinin insanlar arasındaki sevgi bağlarının güçlenmesine vesile olduğunu söyledi. Başkan Eser, “Rahmet ayının devam ettiğini bu şekilde görüyoruz. Memleketimizi bereketli güzel günler bekliyor, aydınlık gözükmeye başladı. Ülkemiz daha huzurlu, daha güzel olacak. O güzel günler yakında gelecektir. Malatya Gençlik Federasyonu Başkanı Ramazan Yavuz ise, “Öncelikle Darende Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Eser’e spora ve sporculara verdiği destek için teşekkür ederim. Bizlere kazandırdığı bu güzel tesislerde bir çok gencin hayatının değişeceğine inanıyorum. Gençliğimiz bizim geleceğimiz, başkanım burada hem spora dokunmuş hem de eğitime yaptığı eserlerle gençliğimize çifte fırsat vermiştir” diye konuştu.

04 Haz 2018 - 17:36 Malatya/ Malatya- Gündem

Mahreç   Malatya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.