Evkur Yeni Malatyaspor kaçan 2 puana üzülüyor

Süper Lig'in 29. haftasında sahasında 90+4'üncü dakikada yediği golle A.Alanyaspor ile berabere kalan Evkur Yeni Malatyaspor'da üzüntü hakim.

Süper Lig’in 29. haftasında sahasında 90+4’üncü dakikada yediği golle A.Alanyaspor ile berabere kalan Evkur Yeni Malatyaspor’da üzüntü hakim.

Karşılaşmayı İHA’ya değerlendiren sarı-kırmızılı kulübün başkanı Adil Gevrek, “Tam 3 puanı aldık derken gelen gol bizi adeta yıktı. Ancak bu da futbolun bir parçası. Kazansak oldukça rahatlayacaktık. En kısa sürede puanımızı 40’ın üzerine taşımalıyız” dedi.

Lig sonu düşündükleri 44 puan hedefine ulaşacaklarına inandığını kaydeden Gevrek, “A.Alanyaspor karşılaşması özellikle konuk ekip için diken üstünde bir müsabakaydı. Bu anlamda oyun disiplininden kopmadan, yenilmemek için sahaya çıkmış bir Alanya takımı vardı. Aslında biz de çok üretken olamadık. Buna rağmen Adem’in güzel golüyle öne geçtik ve maçın normal süresini de önde tamamladık. Ancak 90+4’te gelen gol hepimize soğuk duş etkisi yaptı. Hata şundan kaynaklandı gibi şeyleri konuşmak gereksiz bu saatten sonra. Çünkü bu takım bu sene çok zor maçlarda önemli puanlar kazandı. Hem futbol hatalar oyunudur, hata olmadan oynansa her maç 0-0 biterdi. Biz her şeye rağmen sene sonu için koyduğumuz 44 puan hedefine ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.

“En kısa sürede puanımızı 40’ın üzerine taşımalıyız”

Gevrek, 30. haftada İstanbul’da Beşiktaş ile zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

“A.Alanyaspor maçı geride kaldı. Ligde artık geri sayım başladı. Hem aşağıda hem yukarıda müthiş bir mücadele var. Bizim için de düşme korkusu azda olsa sürüyor. En kısa sürede puanımızı 40’ın üzerine taşımalıyız. Bunun için de 30. haftada oynayacağımız Beşiktaş maçında puan yada puanlar için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

15 Nis 2018 - 13:48 Malatya/ Malatya- Gündem

Mahreç   Malatya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.