Evkur Yeni Malatyaspor'a yeni medya ve iletişim sorumlusu

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü'nde Teknik Direktör Erol Bulut'un talebi doğrultusunda medya ve iletişim sorumluluğu görevine Volkan Küçük getirildi.

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü’nde Teknik Direktör Erol Bulut’un talebi doğrultusunda medya ve iletişim sorumluluğu görevine Volkan Küçük getirildi.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Malatya’da çalışmalarına başlayan sarı-kırmızılılarda yeni medya ve iletişim sorumlusu Volkan Küçük de görevine başladı.

Uzun yıllar bir yayın grubunda görev yapan Volkan Küçük’ün kulüp bünyesinde basın ve teknik heyet arasındaki koordinasyonu sağlayacağı belirtildi.

Küçük, sarı-kırmızılı takımdaki ilk iş gününde Malatya basınıyla tanışarak bir süre sohbet etti.

27 Haz 2018 - 17:54 Malatya/ Malatya- Gündem

Mahreç   Malatya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.