E.Yeni Malatyaspor'un imza gününe yoğun ilgi

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden E.Yeni Malatyaspor'da kulüp başkanı Adil Gevrek, Teknik Direktör Erol Bulut, sportif direktör Ali Ravcı ile oyuncular Murat Akça, Murat Yıldırım, Fabıan Farnolle ve Eren imza gününde taraftarlarla bir araya geldi.

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden E.Yeni Malatyaspor’da kulüp başkanı Adil Gevrek, Teknik Direktör Erol Bulut, sportif direktör Ali Ravcı ile oyuncular Murat Akça, Murat Yıldırım, Fabıan Farnolle ve Eren imza gününde taraftarlarla bir araya geldi.

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açılan Yeni Malatyaspor Store mağazasında gerçekleştirilen imza günüde taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. İmza gününde taraftarlar, hem formalarını imzalattı hem de Teknik Direktör Erol Bulut ve futbolcularla sohbet etti. Bulut ve futbolcular, kendilerine yöneltilen soruları cevapladıktan sonra taraftarların formalarını imzalarken fotoğraf çektirme taleplerini de kırmadı.

İmza gününe katılan sarı-kırmızılı takımın kulüp başkanı Adil Gevrek de taraftarı yarınki Antalyaspor maçına davet etti.

15 Ara 2018 - 17:57 Malatya/ Malatya- Gündem

Mahreç   Malatya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.