Güvenlik korucularından ziyaretler

Malatya Güvenlik Korucuları Ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Molon ve yönetim kurulu üyeleri Arguvan ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiler.

Malatya Güvenlik Korucuları Ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Molon ve yönetim kurulu üyeleri Arguvan ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiler.

İlk olarak ilçeye yeni atanan Kaymakam Abdullah Şahin’i makamında ziyaret eden dernek yönetimi, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Kaymakam Şahin, burada yaptığı konuşmada güvenlik korucularına her zaman kapılarının açık olduğunu dile getirerek her türlü sorunlarında yanlarında olduklarını söyledi.

Dernek Başkan Molon ve yönetimi daha sonra Arguvan ilçesine yeni atanan İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Yusuf Soy’ u da makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular. İl Jandarma ziyaretinin ardından Arguvan ilçesindeki Şehit Güvenlik Korucuları aileleri ve mezarları ziyaret edildi. Burada konuşan dernek başkanı Ali Molon, “Bu şanlı davaya omuz veren herkes bizim için kutsaldır. Ancak şehitlerimiz bizim onurumuzdur, bizlere bu vatanı emanet edenlerin emanetine vefa göstermeliyiz, gerektiğinde bu emanetlere her türlü fedakarlığı yapmalıyız” şeklinde konuştu.

Ziyaretlere katılan Arguvan İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Yusuf Soy ise güvenlik korucularının kendileri için önemli olduğunu kaydederek “Korucularımız ile biz büyük bir aileyiz. Bugünde ailemiz fertlerimizden şehit olan kardeşlerimizin emanetlerini ziyarete geldik. Bu vesileyle şehit olan güvenlik korucuları kardeşlerime Allah’tan Rahmet geride kalanlara başsağlığı diyorum” diye konuştu.

22 Eyl 2018 - 13:02 Malatya/ Malatya- Gündem

Mahreç   Malatya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.