Jandarma, hırsızlara göz açtırmıyor

Malatya'da jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada bir çok evden hırsızlık yaptıkları belirlenen 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Malatya’da jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada bir çok evden hırsızlık yaptıkları belirlenen 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Darende ilçesine bağlı Irmaklı Mahallesinde şüpheli bir aracın bulunduğu ihbarı üzerine harekete geçen jandarma ekipleri durdurdukları araçta inceleme yaptı. İçerisinde hırsızlık malları ile birlikte suçüstü yakalan sürücü C.Y. gözaltına alınırken sorgusunda hırsızlık olaylarını M.Ç ve M.I isimli arkadaşları ile birlikte yaptığını itiraf edince iki şüphelinin de yakalanması için çalışma başlatıldı.

Ayrıca, şüphelilerin yaklaşık 3 hafta önce Elazığ’ın Baskil ilçesinde Türk Telekom’a a ait yaklaşık 400 metre kablo çaldıkları ayrıca birden fazla bağ evinden de hırsızlık olaylarına karıştıkları tespit edildi.

Şüphelilerden M.Ç.’de jandarmanı yaptığı çalışma sonrası yakalanarak gözaltına alınırken, faili meçhul 2 hırsızlık ile faili meçhul 12 mala zarar verme olayının da böylelikle aydınlatıldığı belirtildi.

Sorguları tamamlanan iki şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken 1 şüphelinin ise yakalanması için çalışmaların devam ettiği ifade edildi.

31 Ara 2018 - 16:13 Malatya/ Malatya- Gündem

Mahreç   Malatya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.