Malatya'da yollar güvenli hale geliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi kent genelinde araç trafiğinin daha rahat sağlanabilmesi için yaptığı levhalama ve işaretleme çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi kent genelinde araç trafiğinin daha rahat sağlanabilmesi için yaptığı levhalama ve işaretleme çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Yapmış olduğu hizmetlerde vatandaş memnuniyetini ön planda tutan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla asfaltlama çalışmalarının tamamlandığı yollarda 2018 yılı içerisinde yaklaşık 2 bin 630 km yatay işaretleme (yol çizgisi) çalışması ile yaklaşık

8 bin 900 düşey işaretleme(levhalama) çalışması gerçekleştirdi.

Kırsal bölge yollarında trafik yön levhalarının bulunmaması, var olanların ise çok yıpranmış olması nedeniyle Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonrasında yaklaşık olarak 8 bin 900 levhalama çalışması yapılarak önemli bir eksikliğin giderilmesi sağlanmış oldu.

Özellikle ilçelerde bulunan grup yıllarında trafik akışını düzenleyecek şekilde gerekli levhalama çalışmaları yapan ekipler, yıl içerisinde yaklaşık 2 bin 630 km yol işaretleme çalışması ile yaklaşık 8 bin 900 adet levhalama çalışması ile yollar trafik açısından daha güvenli hale getirildi.

Malatya genelinde asfalt çalışmalarının tamamlandığı diğer yollarda da Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapılan çalışmalar devam ediyor.

02 Ara 2018 - 14:36 Malatya/ Malatya- Gündem

Mahreç   Malatya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.