Sadıkoğlu'ndan Malatya ekonomisi için işbirliği vurgusu

MÜSİAD ziyaretinde konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 'Malatya ekonomisinin kalkınması ve iş dünyasının önünün açılması için birlik, beraberlik ve işbirliği içinde güzel işler yapacağımıza inancımız tamdır' dedi.

MÜSİAD ziyaretinde konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Malatya ekonomisinin kalkınması ve iş dünyasının önünün açılması için birlik, beraberlik ve işbirliği içinde güzel işler yapacağımıza inancımız tamdır” dedi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Meclis Başkanı Hasan Özkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kalan’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Sadıkoğlu, “MÜSİAD, Malatyamız için önemsediğimiz ciddi bir sivil toplum kuruluşudur. Malatya ekonomisine katkısı olan, yön veren, vizyon ortaya koyabilen önemli bir sivil toplum kuruluşudur. Malatya TSO olarak MÜSİAD ile birlikte yürütülecek tüm çalışmalarda bizlerin hazır olduğunu bilmenizi istiyorum. Çünkü Malatya’nın menfaatine olacak her projede güç birliğinin bize katkısı olacaktır. Bundan sonraki süreçte ciddi bir sinerji oluşturarak, Malatya ekonomisinin kalkınması, iş dünyasının önünün açılması ve projelerin daha üst seviyelere çıkması için birlik, beraberlik ve işbirliği içinde güzel işler yapacağımıza inancımız tamdır” şeklinde konuştu.

MÜSİAD Başkanı Kalan ise, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan ve yönetim kurulu üyelerinin Malatya için idealleri ve hayalleri olan bir yönetim olduğunu belirterek, “Bu yönetim bir enkaz devraldılar. Bu enkazdan sonra inşallah Malatya’nın yüz akı olacaklarına inancım tamdır. Şehrimizin ekonomisinin gelişmesi, büyümesi, insanımızın refah ve huzur seviyesinin artması için her ne gerekiyorsa elimizden gelen desteği vereceğiz” diye konuştu.

13 Tem 2018 - 14:51 Malatya/ Malatya- Gündem

Mahreç   Malatya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.