Demirbağ’dan Erol’a Cevap : ‘’Bu iş senin işin değil’’
Haber: Vedat Yetik - AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, '2019 Yılı Yatırım Durum Değerlendirme' toplantısına davet edilmediği için sosyal medya üzerinden tepki gösteren CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'a cevap verdi.

"DEVAM EDEN YATIRIMLARI GÖRÜŞTÜK"
Demirbağ, konuyla ilgili Günışığı Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, Milletvekili Gürsel Erol'un tepkisinin yersiz ve anlamsız olduğunu belirterek, "Geçen gün Valilikte bir toplantı oldu. Daire müdürlerimiz, yatırımcı kurum ve kuruluşların müdürlerinin de katıldığı bir toplantı vardı. İlin valisi, daire müdürleri, milletvekilleri bir araya gelmek suretiyle şuanda devam eden yatırımların ne aşamada olduğu, ne kadar ödenek ihtiyaç olduğu, önümüzdeki yıl programa alınması gereken veyahut ödenek ihtiyacı olan işleri görüştük. Ondan sonra milletvekili arkadaşlarımızla nasip olursa Cumhurbaşkanımızla randevu alıp onlara aktaracağız."
" MUHALEFET MİLLETVEKİLLERİ BU İŞLERİN DIŞINDA OLUR"
Milletvekili Demirbağ, şöyle devam etti: "Dürüstçe konuşmak gerekirse muhalefet milletvekilleri bu işlerin dışında olur. Çünkü millet bir iktidara oy veriyor , iş başına getiriyor. Geçmiş sistemde de bugünkü başkanlık sisteminde de bu aynı. Burada milletimiz yetkiyi veriyor; '5 sene süreyle seni iktidar olarak yetkilendirdim, 5 sene ülkenin ihtiyaç duyduğu hizmetleri yap, 5 sene sonra bunun hesabını sorarım' diyor. Milletimiz muhalefetle beraber yapılacak bir yetki vermemiş. 'Muhalefetle bir araya gelerek bu işleri yürüt' dememiş."
"MUHALEFET MAVİ BONCUK DAĞITIYOR"
CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'a eleştirilerini sürdüren Demirbağ, "Muhalefet ne yapar? Yanlış gördüğü hususları mecliste beyan eder, yanlış gördüğü hususlarda yok gösterir. Doğru olanı ifade eder. Ama Türkiye'de böyle değil. Türkiye'de adeta bekliyorlar ki ekonomi çöksün. Türkiye batsın, kendileri iktidar olsun. Böyle bir anlayış var. Ama Avrupa'da, Amerika'da tamamen bunun tersi. Seçim bittikten sonra muhalefet, iktidar kavgası biter, hepsi yardımcı olur ki ülkeyi bir adım öteyle taşısın. Bizde de hem geçmişte hem de mevcut sistemde milletimiz sandığa gider, iktidara getireceği partiye yetki verir. 5 Sene içerisinde icraatları takip eder. 5 yıl sonra seçim yapıldığında bunu değerlendirir. Ya devam der, ya tamam der. böyle olunca da muhalefetin yaptığı gibi milletin hoşuna gitsin diye mavi boncuk dağıtmak bizim işimiz değil. Net konuşmak lazım. Bu iş iktidarın işidir. Bu iş hükümetin işidir. Hükümetin, iktidarın işi olan bir konuda elbette ki karar verecek olanlar da bu mekanizma içinde yer almaktadır." ifadelerine yer verdi.
"VALİLERİN DE SORUMLUKLARI VAR"
Valilerin yatırımcı kuruluşların başında olduğunu ve bir sorumluluğunun bulunduğunu vurgulayan Demirbağ, "Vali elbette devletin valisidir. Cumhurbaşkanını temsil eder. Nihayetinde Vali de yatırımcı kuruluşların başındadır. Dolayısıyla orada yapılacak yatırımlar, hizmetler bir bakıma vali beyi de ilgilendirir. O da bu sorumluluğu taşır. Bu bakımdan bir araya zaman zaman bir araya geliniyor. Bunda yarar var." dedi.
İmsak | |||
Güneş | |||
Öğle | |||
İkindi | |||
Akşam | |||
Yatsı |
Takımlar | O | P |
---|---|---|
1. Adana Demirspor | 2 | 6 |
2. Trabzonspor | 2 | 6 |
3. Galatasaray | 3 | 6 |
4. Fenerbahçe | 2 | 4 |
5. Başakşehir | 2 | 4 |
6. Alanyaspor | 2 | 4 |
7. Beşiktaş | 2 | 4 |
8. Gaziantep FK | 2 | 4 |
9. Giresunspor | 2 | 3 |
10. Antalyaspor | 2 | 3 |
11. Kayserispor | 2 | 3 |
12. Konyaspor | 2 | 2 |
13. Ankaragücü | 2 | 1 |
14. Ümraniye | 3 | 1 |
15. Sivasspor | 2 | 1 |
16. Hatayspor | 1 | 0 |
17. Karagümrük | 1 | 0 |
18. İstanbulspor | 2 | 0 |
19. Kasımpaşa | 2 | 0 |
Takımlar | O | P |
---|---|---|
1. Gençlerbirliği | 2 | 4 |
2. Bodrumspor | 1 | 3 |
3. Samsunspor | 1 | 3 |
4. Eyüpspor | 1 | 3 |
5. Göztepe | 1 | 3 |
6. Boluspor | 2 | 3 |
7. Altınordu | 1 | 1 |
8. Adanaspor | 1 | 1 |
9. Keçiörengücü | 1 | 1 |
10. Rizespor | 1 | 1 |
11. Tuzlaspor | 1 | 1 |
12. Erzurumspor | 1 | 1 |
13. Pendikspor | 1 | 1 |
14. Bandırmaspor | 0 | 0 |
15. Denizlispor | 1 | 0 |
16. Manisa Futbol Kulübü | 1 | 0 |
17. Sakaryaspor | 1 | 0 |
18. Ö.K Yeni Malatya | 1 | 0 |
19. Altay | 1 | 0 |
Takımlar | O | P |
---|---|---|
1. M.City | 2 | 6 |
2. Arsenal | 2 | 6 |
3. Brentford | 2 | 4 |
4. Tottenham | 2 | 4 |
5. Newcastle | 2 | 4 |
6. Leeds United | 2 | 4 |
7. Chelsea | 2 | 4 |
8. Brighton | 2 | 4 |
9. Aston Villa | 2 | 3 |
10. Nottingham Forest | 2 | 3 |
11. Bournemouth | 2 | 3 |
12. Liverpool | 2 | 2 |
13. Fulham | 2 | 2 |
14. Wolverhampton Wanderers | 2 | 1 |
15. Leicester City | 2 | 1 |
16. Crystal Palace | 2 | 1 |
17. Southampton | 2 | 1 |
18. Everton | 2 | 0 |
19. West Ham United | 2 | 0 |
20. M. United | 2 | 0 |
Takımlar | O | P |
---|---|---|
1. Rayo Vallecano | 2 | 4 |
2. Atletico Madrid | 1 | 3 |
3. Real Betis | 1 | 3 |
4. Villarreal | 1 | 3 |
5. Osasuna | 1 | 3 |
6. Real Madrid | 1 | 3 |
7. Real Sociedad | 1 | 3 |
8. Valencia | 1 | 3 |
9. Celta Vigo | 1 | 1 |
10. Athletic Bilbao | 1 | 1 |
11. Barcelona | 1 | 1 |
12. Mallorca | 1 | 1 |
13. Sevilla | 2 | 1 |
14. Espanyol | 2 | 1 |
15. Real Valladolid | 2 | 1 |
16. Almeria | 1 | 0 |
17. Cadiz | 1 | 0 |
18. Girona | 1 | 0 |
19. Elche | 1 | 0 |
20. Getafe | 1 | 0 |
Siz üç dönem yaptınız da ne oldu...
Bayağı boş konuşmuş sunuz...