Kemer'de 5 yıldızlı otel açık artırma ile satılacak

Antalya'nın Kemer ilçesinde 11 bin 140 metrekare alanda kurulu denize sıfır konumda 5 yıldızlı otel kompleksi açık artırma ile satışa çıkarıldı.

Yeni Mahalle, Atatürk ve Demokrasi Bulvarı, No: 36 adresindeki otelin çevresinde 5 yıldızlı turistik tesisler, ticari üniteler ve özel hastane bulunmaktadır. Tesis, otel binası, yüzme havuzu, yeşil alanlar, açık otopark, yapay şelale ve güvenlik binasından oluşmaktadır.

Satışa esas taşınmazın arsasıyla birlikte kıymeti 220 milyon 630 bin Türk Lirası olarak belirtilmiştir. İhalede 1. artırma başlangıç tarih ve saati 7 Aralık 2022 saat 11.00, bitiş tarih ve saati ise 14 Aralık /2022 saat 11.00'dir.

Detaylı bilgi için tıklayınız

#ilangovtr

Basın No

05 Eki 2022 - 14:24 - Resmi İlanlar

Mahreç  Dilara Mengünoğul


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.