Elazığ'a 30 doktor atandı

Elazığ`a 28. dönem devlet hizmetleri yükümlülüğü, mazeret ve ağustos ayı eş durumu kurası kapsamında 17 pratisyen ile 13 uzman hekim ataması yapıldığı bildirildi.

Elazığ`a 28. dönem devlet hizmetleri yükümlülüğü, mazeret ve ağustos ayı eş durumu kurası kapsamında 17 pratisyen ile 13 uzman hekim ataması yapıldığı bildirildi.

Sağlık Müdürü Kanuni Keklik, yazılı açıklamasında, ataması yapılan 17 pratisyen hekimin müdürlük, kanser erken teşhis ve tarama merkezi, acil sağlık hizmetleri istasyonu, il ambulans servisi komuta kontrol merkezi, Kovancılar, Karakoçan ve Palu devlet hastaneleri ile Karakoçan, Arıcak ve Baskil toplum sağlığı merkezlerinde görevlendirildiğini kaydetti.

Keklik, 13 uzman hekimin ise Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde hematoloji, nöroloji, deri ve zührevi hastalıklar, kadın hastalıkları ve doğum, kardiyoloji, anesteziyoloji ve reanimasyon, göğüs hastalıkları ve tüberküloz, ortopedi ve travmatoloji, beyin ve sinir cerrahisi, kalp ve damar cerrahisi bölümlerine, Harput Devlet Hastanesi`nde ruh sağlığı ve hastalıkları bölümüne, Kovancılar Devlet Hastanesi`nde iç hastalıkları ile kadın hastalıkları ve doğum bölümlerine atandığını duyurdu.

17 Eyl 2009 - 17:45 - Sağlık

Mahreç   Sağlik


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.