AK Parti adayları çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ediyor.

AK Parti Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti milletvekili adayı Zülfü DEMİRBAĞ Baskil ilçesine bağlı köyleri ziyaret etti.Şuay ALPAY şehir merkezinde esnaf ziyaretlerine katıldı.

Faruk SEPTİOĞLU ise Arıcak ilçesine bağlı köyleri ziyaret etti.Sermin BALIK Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi ve İlahiyat Fakültesine bir dizi ziyarette bulundu. Metin BULUT ise 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında yapacakları gösteriler için hazırlık yapan öğrencileri, Atatürk stadyumunda ziyaret etti.

AK Parti Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ediyorlar.Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti 3. sıra milletvekili adayı Faruk SEPTİOĞLU Arıcak ilçesine bağlı köyleri ziyaret etti.

Faruk SEPTİOĞLU ilk olarak Arıcak’a bağlı Erbağ köyünü ziyaret etti.SEPTİOĞLU daha sonra ziyaretini Bozçavuç,Göründü,Karataş,Yoğunbilek ve Küplüce köyüne giderek sürdürdü.

Gittiği her köyde büyük bir ilgiyle karşılanan SEPTİOĞLU vatandaşlarla bir araya gelerek 12 Haziran seçimleri için destek istedi.SEPTİOĞLU sorunları çözme noktasında her zaman için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Köy halkının sıkıntılarını tek tek dinleyen Faruk SEPTİOĞLU gittikleri her köyde vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandıklarını ifade etti.

AK Parti milletvekili adayı Metin BULUT ise 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında yapacakları gösteriler için hazırlık yapan öğrencileri Atatürk stadyumunda ziyaret etti.

AK Parti milletvekili adayı Metin BULUT daha sonra 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında gösteri yapacak öğrencilere başarılar dileyerek meyve suyu dağıttı.

Metin BULUT konuşmasında yaptığı ziyaretle öğrencilerin coşkusunu paylaştığını ifade etti.

18 May 2011 - 23:45 - Siyaset

Mahreç   Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.