AK Parti Yurtbaşı Belde Başkanlığına Orhan Yılmaz Seçildi

Adalet ve Kalkınma Partisi Yurtbaşı Beldesi 3. olağan kongresi yapıldı. Tek listeyle gidilen kongrede başkanlığa yeniden Orhan Yılmaz seçildi.

AK Parti Yurtbaşı Beldesi 3. Olağan Kongresi yapıldı. Kongreye Adalet ve Kalkınma Partisi Elazığ Milletvekilleri Faruk Septioğlu, Tahir Öztürk, İl Başkanı Ali Şerifoğulları ve partililer katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştiren, Yurtbaşı Belde Belediye Başkanı Mustafa Ergin, Ak Parti üzerinde siyasete yakışmayacak kirli oyunlar oynandığına dikkat çekerek, kendilerinin bu yaklaşımlara karşı birlik ve beraberlik içerisinde karşı durduklarını söyledi.

Ergin, 2004 yılından bugüne kadar kendisinin Yurbaşı’na önemli hizmetler verdiğini ifade ederek, Yurtbaşı Beldesi’nin alt yapı ve üst yapısıyla Türkiye’de tek belde olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından oylamaya geçilerek, tek listeyle gidilen kongrede, AK Parti Yurtbaşı Beldesi 3. Olağan Kongresin’de konuşma yapan, Ak Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk, AK Parti Hükümeti tarafından Elazığ’ın kuraklık kapsamına alındığını, bu kapsamda çiftçilere hibe desteğinde bulunulacağını ifade ederek, kuraklıktan zarar gören çiftçilerin zararlarının telafi edileceğini söyledi.

Konuşmasında KEY ödemelerine de değinen Öztürk, 3 katrilyon tutarındaki paranın hak sahiplerine önümüzdeki aydan itibaren ödenmesinin planlandığını açıkladı.

Elazığ Havaalanındaki pist yapım çalışmalarının devam ettiğine dikkat çeken Öztürk, pistin 1-2 aya kadar tamamlanacağını ve yeni terminal binalarının yapımının da 2009 yatırım programına alınmasını hedeflediklerini söyledi.

Elazığ’da doğalgaz noktasında hiçbir sorunun yaşanmadığının altını çizen Öztürk, doğalgazın Elazığ’a gelmeyeceğine yönelik çıkan söylentileri dedikodu ve siyasi partilerin kıskançlığı olarak nitelendirdi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Faruk Septioğlu, Kapatma davasıyla ilgili hukuki ve ülke geleceği açısından doğru kararın çıkacağını belirterek, Ak Parti’nin yoluna devam edeceğini söyledi.

AK Parti Yurtbaşı Beldesi 3. Olağan Kongresine katılan Ak Parti Elazığ Milletvekili Faruk Septioğlu, AK Parti olarak ülkede demokrasiyi inşa ederek, istikrarlı bir siyaset anlayışıyla ülkenin ufkunu açacaklarını belirtti.

Septioğlu, AK Parti’nin attığı adımlarla Türkiye’de kırılmaz ve yıkılmaz denilen duvarları yıktığına dikkat çekerek, kapatma davasında hukuk ve ülkenin geleceği açısından doğru kararın çıkacağını, Ak Parti’nin yoluna devam edeceğini söyledi.

Ülkenin en büyük meselesinin işsizlik olduğuna dikkat çeken Septioğlu, Elazığ’ın artık sanayi ve ekonomi alanındaki projelere yönelmesi gerektiğini kaydetti.

20 Tem 2008 - 20:50 - Siyaset

Mahreç   Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.