Başkan Selmanoğlu'ndan sert tepki

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başkan Selmanoğlu bu kapsamda

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başkan Selmanoğlu bu kapsamda Fırat Üniversitesi ve Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanlarını ziyaret etti.

Başkan Selmanoğlu yaptığı değerlendirmede: “Çatışmacı siyasetle, yol gösterici siyaset arasında fark var diyenler bu şehri yöneten bir belediye başkanına sen kim belediye başkanı olmak kim diyerek farklarını çok iyi gösteriyorlar.” dedi.

Sosyal Güvenlik Kurumuna gerçekleşen ziyarette Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’nu, Ak Parti Elazığ Milletvekili Faruk Septioğlu, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Faruk Tunç ve Ak Parti Belediye Meclis Üyesi adayları yalnız bırakmadılar.

Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanları ile sohbet eden Başkan Selmanoğlu, “Hemşehrilerimiz fırsat buldukları her esnada, Elazığ Belediyesi’nin 5 yıl içerisinde yapmış oldukları hizmetlerden dolayı bizlere teşekkür edip, memnuniyetlerini ifade ediyorlar. Bizler göreve gelirken Elazığ’ı yaşanabilir bir şehir hüviyetine kavuşturacağız demiştik ve bugün Elazığ Türkiye’de 81 vilayet içerisinde yaşanabilir ilk 10 şehir arasında yerini almıştır. Bundan sonra hedefimiz hemşehrilerimizin desteğiyle Elazığ’ı yaşanabilir ilk 5 şehir arasına yerleştirmektir.”dedi.

Daha sonra Fırat Üniversitesine geçen Başkan Selmanoğlu’na üniversite çalışanları da yoğun ilgi göstererek, seçim çalışmalarında kendilerine başarılar dilediler.

Bu şehri yönetmeye aday olan insanların bugün Elazığ Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetlerden dahi haberdar olmadıklarını belirten Başkan Senlmanoğlu, "Çatışmacı siyasetle, yol gösterici siyaset arasında fark var diyenler bu şehri yöneten bir belediye başkanına sen kim belediye başkanı olmak kim diyerek farklarını çok iyi gösteriyorlar.” dedi.

Karalama siyasetini Elazığlı seçmenin hiçbir zaman tasvip etmediğini söyleyen Başkan Selmanoğlu, bunun etik olmadığını kaydederek şunları söyledi: “Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyup da şöyle bir hayal edin. 5 yıl içerisinde Akgün istikametinde Keban yolundan, Malatya Caddesine, şehrin doğusundaki Karşıyaka Mahallesinden, ilimizde birçok mahalleye kadar yapılan hizmetleri görmemezlikten gelmek vicdan sahibi birine yakışır mı? Belediye Sarayını, Belediye İş Merkezini, 114 parkı, Doğukent Düşkünler Yurdu’nu, Geri Dönüşüm Tesisini, Çöp Transfer İstasyonu’nu ve diğer birçok kalıcı eseri bu şehre kazandıran biz olmadık mı? Her zaman söylediğim gibi; Biz laf değil icraat üretiyoruz. Bizim İşimiz Hizmet ve Gücümüz Millet. Allah’ın izniyle de Elazığ, bugün Ak Parti iktidarıyla yakaladığı tarihi fırsatı çok iyi değerlendirecek ve kazanan Selmanoğlu değil, kazanan Elazığ olacaktır.” dedi.

Bugüne kadar verdikleri sözleri tuttuklarını ifade eden Başkan Selmanoğlu projelerine yönelik de açıklamada bulundu, Selmanoğlu: “Göreve gelirken verdiğimiz sözlerden daha fazlasını tutarak, bu şehre hizmet ettik. Bugün verdiği sözleri tutan ve verdiği sözden daha fazla iş yapan bir belediye başkanı olarak memleketimin caddelerinde ve sokaklarında rahatlıkla yürüyorum. Bizim hiçbir zaman hayalperest projelerle işimiz olmadı ve olamaz da, biz yapamayacağımız işin sözünü vermeyiz. Birkaç gün içinde gerçek projeler nasıl olur göstereceğiz.” dedi.

13 Mar 2009 - 21:20 - Siyaset

Mahreç   Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.