Bilal Çoban'a sahip çıkın

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Bilal Çoban, temaslarını STK ziyaretleri ve kahvehane toplantılarıyla sürdürdü.

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Bilal Çoban, temaslarını STK ziyaretleri ve kahvehane toplantılarıyla sürdürdü.

Yeni Mahalle’de düzenlenen kahvehane toplantısı, kalabalık mekâna sığmadığı için meydan toplantısına dönüştü.

Elazığ’a yapılması düşünülen Yeni Stadyum konusunu gündeme getiren Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Bilal Çoban, 30 Mart’ta göreve gelmeleri halinde 33.000 kişilik yeni stadyumu Elazığ’a kazandıracaklarını kaydetti.

Atatürk Stadyumu’nun mevcut arazisine ise 33 katlı 3 tane rezidans yapacaklarını ve bu sayede hem Elazığspor’un hem de Elazığ Belediyesi’nin tüm borçlarını sıfırlayarak Elazığspor’a kalıcı gelir sağlayacaklarını kaydeden Çoban, yapacakları rezidanslarla Elazığ’ın çehresinin değişeceğini belirterek “Biz Muş’un, Diyarbakır’ın, Bingöl’ün, Malatya’nın cazibe merkezi olacağız” dedi.

Elazığ’ı yeniden Doğu’nun Paris’i haline getireceklerini sözlerine ekleyen Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Bilal Çoban, “Bunun için Bilal Çoban’a sahip çıkın, sandıklara sahip çıkın, Elazığ’a sahip çıkın” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Bilal Çoban, daha sonra Karakoçanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Dernek Başkanı Ahmet Ayaz yaptığı değerlendirmede, ziyareti nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Bilal Çoban’a teşekkür ederken, Çoban’ın oldukça donanımlı ve şehrin sorunlarına hâkim bir belediye Başkan Adayı olduğunu kaydetti ve kendisine başarılar diledi.

Doç.Dr. Bilal Çoban ise, Sivil Toplum Kuruluşlarının ilimizin toptan kalitesinin arttırılmasında önemli katkılar sağladığını ve bu bağlamda da Karakoçanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin çok ciddi çalışmaları olduğunu ifade ederken, göreve gelmeleri durumunda STK’lara ortak kullanım alanları sağlayacaklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Bilal Çoban, daha sonra ise TÜMSİAD Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜMSİAD Derneği Başkanı Süleyman Şeker, sükûnetli bir seçim ortamı olmasını temenni ettiklerini belirterek, Bilal Çoban’a teşekkür etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Bilal Çoban ise yaptığı değerlendirmede, hiç kimseye yaramayan bir şehirde siyaset yapmanın zorluklarını yaşadıklarını kaydederek, bir zamanlar Doğu’nun Paris’i olarak adlandırılan Elazığ’ın geldiği nokta nedeniyle “Yeniden Elazığ” sloganıyla yola çıktıklarını ve Elazığ’ı tekrar eski günlerine dönüştüreceklerini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Bilal Çoban, günün son durağında ise Beyyurdu Mahallesi’ni ziyaret etti.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Doç.Dr. Bilal Çoban, göreve gelmeleri halinde şehirde yeni alanlar oluşturmak istediklerini ancak TOKİ’ye satılan araziler nedeniyle yer kalmadığını ve bunun büyük bir sorun oluşturduğunu kaydederken, Beyyurdu için Kentsel Dönüşüm Modeli düşündüklerini ifade etti.

11 Mar 2014 - 16:08 - Siyaset

Mahreç   Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.