'Hizmeti kuzeyden başlatacağız'

Demokrat Parti Elazığ Belediye Başkan adayı Abdullah Şekeroğlu, seçim gezilerini yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Demokrat Parti Elazığ Belediye Başkan adayı Abdullah Şekeroğlu, seçim gezilerini yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Şekeroğlu, seçim gezileri kapsamında, Elazığ'ın hizmetten en az faydalanmış mahallelerinden Feyzi Çakmak, Esentepe ve Yıldızbağları mahallelerini ziyaret eti. Şekeroğlu, ziyaretleri kapsamında Elazığ Cemevi'ni de ziyaret etti.

Cem evinde mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Şekeroğlu zaman zaman duygulanarak düşüncelerini anlatmakta güçlük çekti.

Yaşlı gözlerle mahalle sakinlerine mahalleleriyle ilgili, şehrin genel sorunlarıyla ilgili düşündüklerini anlatmakta zorluk çeken DP Başkan adayı Şekeroğlu, yaptığı konuşmada ‘’Bugün bu mahallede Elazığlıyım demekten utanıyorum. 21. Yüzyılı yaşarken bu mahallelere 19. Yüzyıl muamelesi yapanlar utanmalı, sokağa çıkamamalıdır. Oysa şehrimizin vitrini olacak bu mahallelere, bu güzel insanlarımıza hizmeti çok görenlerin halen eşitlikten,halen adil düzenden, halen hak ve hukuktan bahsediyorlar. Hani.! Burada bu saydıklarımdan hangisine rastlaya bilirsiniz? İnşallah bu şehrin gerçek kimlikleri 30 Martta bu şehri gerçek sahiplerine teslim edeceklerdir’’ dedi.

Göreve geldikleri taktirde hizmetleri şehrin kuzeyinden başlatacaklarını, ilk etapta kanal boyunu temizleyip kanalı ıslah edeceklerini, Keban baraj gölünden alacakları suyu Harput a pompaladıktan sonra bu kanaldan masmavi küçük Fırat ı akıtacaklarını, böylece şehrin kuzey kısmını daha modern, yaşanabilir ve cazip hale getireceklerini söyleyen Abdullah Şekeroğlu: ‘’ Proje deyip de benim bu gün parasızlıktan televizyonlara çıkıp ta anlatamadığım tasarılarımı sizler benden duyup da televizyon ekranlarından kendi projelerinizmiş gibi benden aşırdıklarınızı projem diye anlatmayın ‘’ diyerek diğer adaylara atıfta bulundu.. ‘’ Bu söylediklerimi bana ne doktorlar,ne mühendisler ve nede profesörler anlatmadı. Ben şimdi değil yıllardır bu güzellikleri bu şehre yaptırmayı yada yapmayı düşünüyordum. İşte şimdi tam zamanı.. Her alanda kendimi zinde ve hazır hissediyorum. Yeter ki bu güzel şehrin bu güzel insanları bu kardeşlerine yetki versinler.’’ dedi ve destek istedi.

Cem evinden ayrılan Şekeroğlu, daha sonra Tuncelili vatandaşlarımızın yoğun olduğu mahalli adıyla ‘Tunceli sokak’ diye anılan sokak ve çevresini ziyaret etti.

Tunceli sokakta alkışlarla karşılanan Şekeroğlu bölgede ki kahvehaneler ve esnafı ziyaret etti. Sokakta ki halkla kucaklaşıp sorunlarını dinleyen Şekeroğlu şehirliyle kucaklaşmalarına devam ediyor.

09 Mar 2014 - 15:14 - Siyaset

Mahreç   Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.