İLK DÜŞEN TAKIM KARDEMİR KARABÜKSPOR OLDU

KARADENİZ TEMSİLCİSİ BİTİME 9 HAFTA KALA KÜME DÜŞTÜ

Misli.Com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kardemir Karabükspor, sezonun bitimine 9 hafta kala matematiksel olarak küme düşerek lige veda eden ilk takım oldu.

2. Lig Kırmızı Grup’ta küme düşen ilk takım Kardemir Karabükspor oldu.

29.Haftası geride kalan ligde bugün oynanan müsabakada deplasmanda 1922 Konyaspor ile karşılaşan ve sahadan 2-0’lık skorla mağlup ayrılan Kardemir Karabükspor, matematiksel olarak küme düştü ve lige veda eden ilk takım oldu.

Yaşadığı maddi sorunlar nedeniyle mücadele ettiği Süper Lig’den önce 1.Lig’e, ardından 2.Lig’e düşen Kardemir Karabükspor, sezonun bitimine 9 hafta kala bu kez de 3. Lig’e düştü.

Bu sezon oynadığı 29 maçta tek galibiyetini Elazığspor karşısında alan ve 2 de beraberliği bulunan Kardemir Karabükspor, silinen 3 puanın ardından 2 puanla ligin son sırsında yer alıyordu.

Kardemir Karabükspor oynadığı 29 maçta toplamda 10 gol atarken, kalesinde ise 85 gol görerek ligin en fazla gol yiyen takımı oldu.

18 Mar 2021 - 19:30 - Siyaset

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.