"Niye düştüğünü başkana sorun!"

Elazığ Ak Parti Milletvekili Sermin Balık katıldığı canlı yayın programında Elazığspor'un sorununun sadece maddi olmadığını belirterek, siyasetçiler olarak güçlerinin yettiğinin üstünde destek verdiklerini belirtti...

"Niye düştüğünü başkana sorun!"
Haber albümü için resme tıklayın

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

Kanal 23'te yayınlanan Paragraf Programı’na konuk olan AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Elazığspor için bugüne kadar ellerinden gelen tüm desteği verdiklerini ifade ederken, Elazığspor’un el birliği ile elbet düştüğü yeden kalkacağını söyledi.

Her çarşamba günü Kanal 23'te yayınlanan ve Moderatörlüğünü Haber Müdürü Elif Doğan’ın yaptığı Paragraf programına konuk olan AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Elazığspor ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Elazığspor’un 3. Lig’e düşmesinin sorumlusunun siyasetçiler olarak kendilerinin olmadığını aktaran Balık, Elazığspor’a gerekli desteği verdiklerini ve bunu Başkan Selçuk Öztürk’ün de açıkladığını söyledi.

Elazığspor’un el birliği ile elbet düştüğü yeden kalkacağını ifade eden AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Elazığspor’un yeni stadyumu ile birlikte yeni hedeflere gideceğini belirtti.

Sermin Balık'ın açıklamaları şöyle;

ELAZIĞSPOR İÇİN GÜCÜMÜZ YETTİĞİNCE HERŞEYİ YAPTIK...

"Elazığspor ile ilgili olarak biz şehrin siyasetçileri olarak maddi anlamda elimizden gelen, gücümüzün yettiğince, gücümüzün yettiğinin üzerinde herşeyi yaptık. En son görüşmelerimizde de biliyorsunuz, Elazığspor Başkanımız açıklamasında vekillerimiz, belediye başkanımız, valimiz bize gerekli desteği verdi dedi. Belediye Başkanımız bugüne kadarki bütün deplasmanları ödemiş. Kamp giderlerini, milletvekillerimiz, belediye başkanımız hep birlikte ödemişiz. Elazığ'da bugüne kadar yapılan en büyük forma kampanyasını yapmışız. arkasından yine belediye başkanımız tesislerde çalışan personelin paralarını ödemiş, elektriğini ödemiş, giderleri karşılamış, bunun yanında nakit para verilmiş. Tesislerde çalışan 26 personelin tüm giderleri Elazığ Belediyesi üzerinden giderilmiş. İaşeleri oradan sağlanmış. Bu yapılanlara rağmen halen daha bize birşey yapmadılar derlerse hakikaten ben bunu biraz haksızlık olarak görürüm. Bakın ben futbolcu değilim, onların yerine oynamam gibi bir durum söz konusu değil. Bizden ne talep ettilerse gücümüz doğrultusunda bunları gerçekleştirmeye gayret ettik. Ancak 1.5 yıldan beri atladıkları bir gerçek var. Elazığ büyük bir deprem geçirdi. 23 Bin konut yapılıyor. Halen dükkânları yapılmayan vatandaşlarımız var. Biz bunlar için can havliyle koştururken, hakikaten bu kadar büyük bir yatırım yaparken de biz, maddi destekte bu kadar çok verirken Elazığspor'un 3.Lig'e düşmesinin sorumlusunun siyasetçiler veya belediye başkanının olmadığını düşünüyorum."

*NEDEN DÜŞTÜĞÜNÜN CEVABINI EN İYİ BAŞKAN BİLİR...

"Üst üste yönetim değişiklileri yaşandı. Bunlar hep sancılı geçti. Transfer tahtası kapandı bu süreç sancılı geçti. Tabiki ben teknik direktör değilim içeride yaşananları çok net bilmiyorum. Niye düştüğünü Elazığspor Başkanına sorarsanız daha net cevap verir. Ancak şunu söyleyeyim belediye başkanımız daha önce amatör spor kulüpleri başkanıydı. Bu konuda çok deneyimli, bütün desteği verdi. Daha önceki valimiz de şimdiki valimizde gerekli desteği verdi. Biz maddi olarak tüm desteği verdik. Forma kampanyasında elimize aldık listeleri teker teker işadamlarını aradık. Biz bunu ilk defa yapmıyoruz. Daha önceki dönemlerde biz defalarca milletvekilleri olara iş insanlarına gittik. Elazığspor için destek istedik. Onlarda gerekli desteği verdiler. İş insanlarımızın da hakkını yememek lazım. Bu güne kadar iş insanları ellerinden geldiğince destek oldular. Elazığ zor bir süreçten geçiyor. Bir taraftan okul yaptırmaya çalışıyoruz. Bir taraftan da Elazığspor'u maddi olarak ayakta tutmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla Elazığspor'un bu durumda olmasının sorumlusunun ben siyasetçiler olduğunu düşünmüyorum. Ancak buda bir gerçek ki biz sporcu değiliz onların yerine bu işi yapamayız."

*YİĞİT DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKACAKTIR...

"Elazığspor hepimizin ortak sevdası. Elazığlı denilince önce Gakgo derler sonra Elazığspor'lu derler. Şöyle de güzel bir laf var. 'Yiğit düştüğü yerden kalkar' bu yiğit mutlaka ayağa kalkacak ve yoluna devam edecektir. Biliyorsunhuz stadyumumuz yapılıyor en yakın zamanda hizmete açılacak. Yeni stadyumla yeni liglere emin adımlarla gideceğimize ben inanıyorum. Ancak herkeste tabiki üzerine düşen görevi yapacak. Bunda tüm sorumluluk sadece maddi değildir. Herkes eksiklerini bu konuda gidermek zorunda.

06 May 2021 - 15:02 - Siyaset

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.