'Tüm mahallelerde birinci partiyiz'

'Elazığ Yanılmaz - Mücahit Yanılmaz' sloganlarıyla karşılanan Başkan Adayı Yanılmaz, Elazığ'ın çıtasının yükselerek bölgesinin gelişmiş, kalkınmış bir kenti haline geleceğini ifade etti.

Yanılmaz’a coşkulu karşılama

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren ve her gün beş ayrı mahallede toplantılara katılan AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Mücahit Yanılmaz, Sanayi Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Sanayi Caddesi üzerinde bulunan Seçim İletişim Bürosu açılışına katılan Yanılmaz, Elazığ'ın çözüm planlarıyla bölgesinin cazibe merkezi konumuna yükseleceğini ifade etti.AK Parti İl Başkanı Ejder Açıkkapı ise: "Gittiğimiz her beldede, her ilçede, her semtte bu manzarayla karşılaşıyoruz. Bizler taşıma insanlarla sokakları doldurmuyoruz. Gittiğimiz mahallede o mahallenin insanlarıyla toplantı yapıyoruz. Her toplantımız miting havasına dönüşüyor. Başbakanımızın dediği gibi Elazığ yanılmayacak 30 Mart tarihinde Mücahit Yanılmaz Elazığ Belediye Başkanı olacak" dedi.

Devlet Eski Bakanı ve Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ahmet Cemil Tunç da açıklamasında: "Çok seçim havası yaşadım ama böylesini ilk defa görüyorum, Sanayi Mahallesini tebrik ediyorum. Sanayi Mahallesi eskiden beri siyasi harekete en büyük desteği veren büyük mahallelerimizden biridir. İl Başkanımız, Belediye Başkan Adayımız konuşurlarken Türkiye’nin şampiyonu Elazığ olacak diyorlar ve göreceksiniz olacak. Görünüyor ki Elazığ’ın şampiyonu da Sanayi Mahallesi olacak" dedi.

Sanayi mahallemizde miting yapmıyoruz seçim ofis açılışı yapıyoruz. İşte Ak Parti'nin seçim ofisi açılışı böyle olur görmeyenler görsünler diyen AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Mücahit Yanılmaz ise şunları ifade etti: "Aday adaylığı döneminde Sanayi Mahallemizde bir toplantı yapmıştık. Burada Yimpaş'ın mezbelelik haline geldiğini söylediniz. Burası madde bağımlılarının yeri oluyor demiştiniz. Ben de diyorum ki 30 Mart akşamı göreve gelirsem Yimpaş hakkında bir karar verilmemişse Belediye olarak orayı alır Sanayi Mahallemize kazandırırız. Yimpaş’ın binası SGK’dan Milli Eğitim’e devredildi. Milli Eğitim orada Turizm Yüksek Okulu’nu açacak. Sanayi Mahallemizde pazar yeri var, sokak aralarında, caddelerde pazar yerleri olmayacak. Uzay çatı sistemiyle üstü kapalı çok temiz hijyenik pazar yerleri yapacağız. Pazar yerleri sadece pazar olarak kullanılmayacak. Pazar yerleri aynı zamanda Kurban Bayramlarında vatandaşın kurbanlarını rahatça kesmesi için kurban kesmeye uyumlu yerler olacak.

EBEGEM SAYESİNDE İSTİHDAM ALANLARI OLUŞACAK

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Mücahit Yanılmaz EBEGEM sayesinde istihdam alanlarının oluşacağını ifade ederek konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Elazığ Belediyesi bünyesinde açacağımız Ekonomi Geliştirme Merkezi’yle genç kardeşlerimizi eğiterek istihdam edeceğiz. Gençlerimiz aç ve açıkta kalmayacak onlar için istihdam yerleri oluşturacağız. EBEGEM bünyesinde gençlerimize seminer vereceğiz ve kurs yerleri açacağız. O kurslardan mezun olan gençlerimize istihdam garanti olacak ve çalışacakları yere gidip hemen çalışmaya başlayacaklar. Bütün bunları yaparken tabi ki sırtımızı dayadığımız güç aldığımız bir yer var. Öncelikle kuvvet ve kudret sahibi Allah’tır. Biz sırtımızı oraya dayadık gücümüzü oradan alıyoruz. Ancak birde fiili güç aldığımız yer öncelikle Sayın Başbakanımızdır. Başbakanımızdan güç alacağız ki Elazığ’a da hizmet getirelim."

"Belediyeler birliği kurulacak"

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Mücahit Yanılmaz, Akçakiraz Beldesi'nde düzenlenen mitinge katıldı.

Yanılmaz yaptığı açıklamada, Elazığ Belediyesi bünyesinde Belediyeler Birliği'nin kurulacağını ve birlik sayesinde şehrin bir bütün olarak kalkınacağını söyledi.

Yoğun bir ilgilinin olduğu mitinge Devlet Eski Bakanı ve Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ahmet Cemil Tunç, Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Mücahit Yanılmaz ile Akçakiraz Belde Belediye Başkan Adayı Sebahattin Kaya katıldı.

Akçakiraz'a hizmet etmek için bu yola çıktığını belirten Belediye Başkan Adayı Sebahattin Kaya, açıklamasında şunları söyledi:

"30 Mart tarihine kadar birlik ve beraberlik içerisinde kimseyi kırmadan, incitmeden çalışmalarımızı yürüteceğiz. Akçakiraz’ın çehresini değiştirmek, beldemizi yaşanabilir bir yer haline getirmek bizim tek derdimizdir. Sizlerin hizmetkârı olacağımızı buradan ifade ediyorum. Belediyecilik anlayışımızda asla ama asla kişiye özel bir uygulama olmayacak, beldemizde yaşayan herkese adil ve şeffaf bir hizmet anlayışı sunacağımızın sözünü veriyorum."

Devlet Eski Bakanı ve Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ahmet Cemil Tunç ise Sebahattin Kaya'yı öğrencilik yıllarından beri tanıdığını ve kendisinin hocası olduğunu belirterek açıklamasında şunları söyledi:

"Genç yaşına rağmen işinde oldukça başarılı olan kardeşim Sebahattin Kaya'nın iyi bir Belediye Başkanı olacağına inancım tamdır. Kendisi dürüstlüğü ile sizlerin hizmetinde olacak. Akçakiraz'a hayırlı hizmetler gerçekleştirecek."

Uzun yıllar Yem Sanayi'nde görev yaptığını ve Erpiniği çok iyi bildiğini ifade eden AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Mücahit Yanılmaz ise şunları ifade etti:"Sebahattin Kaya kardeşim 24 saat çalışacak ve sizlere hizmet edecek. Seçeceğiniz kişi sizinle oturup muhabbet eden biri olmalıdır. Sizlere tepeden bakan ve oturduğu koltuktan kalkmayan insandan hayır gelmez. Akçakiraz’a ne kadar çok hizmet gelirse bu hizmeti getirmekten mutlu olmalı insan. Ben inanıyorum ki Sebahattin kardeşim sizlere gece gündüz demeden hizmet etmek için çaba sarf edecek. Açıkladığımız projelerimizden birisi EBEGEM, bunların içerisinde Belediyeler Birliği oluşturulacak ve tüm belediyelerimiz bu birliğe üye olacak. Akçakiraz Belediyesi bünyesinde bir harita mühendisi, mimar barındırmaya gerek yok. Elazığ Belediyesi bünyesindeki mimar ve mühendisler Akçakiraz’a gelecek ve buradaki çalışmaları gerçekleştirecek. Bir hafta boyunca mühendislerimizin burada çalışmasıyla buradaki işlemler halledilecek. Elazığ'a bu büyük bir yük getirmez ama Akçakiraz’a kazanım sağlayacak.

Siyasette dürüst ve samimi olalım, Akçakiraz’da belediyeyi kazanırsam Ak Parti’ye geçerim diyenlere sesleniyorum. Burada Sebahattin kardeşimiz var kendisinin sağlam projeleri var. Ayağı yere sağlam basan projelere bizler de desteğimizi vereceğiz. Bu sayede Akçakiraz gelişecek ve güzelleşecek. Bu duygu ve düşüncelerle Sebahattin Kaya kardeşimize olan desteğinizin artarak devam edeceğine inanıyorum."

"Tüm mahallelerde birinci partiyiz"

Seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Mücahit Yanılmaz, Çayda Çıra Mahallesi'nde görkemli bir şekilde karşılandı.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ve 'Elazığ Yanılmaz - Mücahit Yanılmaz' sloganlarıyla karşılanan Başkan Adayı Yanılmaz, Elazığ'ın çıtasının yükselerek bölgesinin gelişmiş, kalkınmış bir kenti haline geleceğini ifade etti.

Çayda Çıra Mahallesi'nin sorunlarını bildiğini ve bunların tamamının 30 Mart'tan sonra çözüme kavuşacağını dile getiren Yanılmaz, TOKİ' nin ulaşım probleminin de bir an önce giderileceğinin sözünü verdi.

AK Parti'ye gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden AK Parti İl Başkanı Ejder Açıkkapı da, seçimlere bir hafta gibi kısa bir süre kala Elazığlıların Mücahit Yanılmaz'ın yanında kenetlendiğini belirtti.

AK Parti Milletvekili Av. Şuay Alpay ise, seçimlerin yerel seçim olmaktan çıktığını ifade ederek, seçimlerin vatandaşın geleceğine, yarınlarına sahip çıkma seçimi olduğunu söyledi. Alpay, bu sebeple mazlumların, garip gurebanın yanında yer alan Başbakanımıza destek olmak gerektiğinin altını çizdi.

Milletvekili Zülfü Demirbağ ise bir haftalık zaman diliminde çok dikkatli olmak gerektiğini ve daha fazla çalışarak sandıklardan AK Parti'nin birinci çıkması için mücadele edeceklerini söyledi.

DEVLET ESKİ BAKANI TUNÇ: ELAZIĞLILAR BAŞKANINI SEÇMİŞ

Devlet Eski Bakanı ve AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ahmet Cemil Tunç ise açıklamasında şunları söyledi:

"Gözlerinizdeki heyecanı görüyorum, sizler şimdiden Başkanınızı seçmiş ve ilan etmişsiniz. Mücahit Yanılmaz'ın Elazığ sevgisini biliyorum, kendisi bilgisi ve birikimiyle heyecanını şehre harcamak üzere geliyor. Bu seçimlerde Başbakanımıza sahip çıkacağız. Desteğinizden dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum."

YANILMAZ: ÜNİVERSİTENİN İÇİNDEN GEÇEN YOL AÇILACAK

Seçimler sonrasında Elazığ'da bir değişim ve dönüşüm döneminin başlayacağını ifade eden AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Mücahit Yanılmaz, bu şehre disiplin gelecek diyerek şunları söyledi:

"Değişim ve dönüşüm süreci Elazığ'a hizmet olarak, yatırım olarak gelecek, fakir ve fukaraya yardım olarak geri dönecek.

Üniversitenin içinden geçmesi gereken bir yol var. Şu anda o yol kaderine terk edilmiş bir şekilde duruyor. 30 Mart’tan sonra yapacağımız ilk işlerden biri üniversitenin içerisinden geçecek olan yolu bitirip hizmetinize sunmak olacak. Rektörümüzle görüştüm alt yapıyı oluşturduk ve fiilen icraat yapmaya başlayacağız. Sizlere ne yapsak azdır, ne kadar çalışsak azdır. Ancak şunu bilmenizi isterim çok samimi duygularımla söylüyorum 30 Mart’tan sonra öyle bir çalışma yapacağız ki Elazığ’ın bir tek kuruşunu israf etmeden çalışcağız. Elazığ’ın bütün gelirlerinin sizlere hizmet olarak gelmesi için gayret edeceğiz, bütün gücümüzle çalışacağız. Yatırım yapacağız ve sizler huzur içerisinde yaşayacaksınız."

24 Mar 2014 - 17:21 - Siyaset

Mahreç   Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.