1. Lig'de play-off rövanş heyecanı

Spor Toto 1. Lig'de play-off yarı final rövanş karşılaşmaları yarın oynanacak…

Spor Toto Süper Lig'e yükselecek üçüncü ve son takımın belli olacağı play-off'larda 15 Mayıs Salı günü Ümraniyespor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Boluspor-Gazişehir Gaziantep maçları oynanacak.

Ümraniyespor, ilk maçta 4-3 mağlup olduğu Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u ağırlayacak. Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 16.00'da başlayacak.

Diğer karşılaşmada ise Boluspor, deplasmanda 1-0 yenildiği Gazişehir Gaziantep'i konuk edecek. Bolu Atatürk Stadı'nın ev sahipliği yapacağı müsabakanın başlama saati 20.00.

Bu eşleşmelerde rakiplerini saf dışı bırakacak takımlar 19 Mayıs Cumartesi günü Bursa'da Süper Lig'e yükselen üçüncü takım olmak için mücadele edecek.

*VAR sistemi çevrim içi olarak ilk kez kullanıldı

Bu sezon çevrim dışı ve çevrim içi olarak test uygulamaları gerçekleştirildikten sonra play-off maçlarında kullanılmasına karar verilen Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi, ilk kez 1. Lig play-off maçlarında kullanıldı.

Büyükşehir Belediyespor-Erzurumspor maçında uygulanan Video Hakem Uygulaması (VAR) ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 62. dakikada Ümraniyesporlu futbolcu Merthan Açıl'ın eline değen topa itiraz üzerine penaltı kazanmıştı. Atışı kullanan Mert Nobre, takımının 4-2 öne geçirmişti.

Play-Off Yarı Final Rövanş karşılaşmalarının programı ve maçları yönetecek hakemler şöyle;

15 Mayıs Salı

16.00 Ümraniyespor – BB. Erzurumspor

Mustafa Öğretmenoğlu

(Ümraniye Şehir Stadı)

20.00 Boluspor – Gazişehir Gaziantepü

Ümit Öztürk

(Bolu Atatürk Stadyumu)

14 May 2018 - 15:01 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.