1 puan belki de ligde tutacak!

Elazığspor-Kasımpaşa mücadelesinin ardından konuşan Elazığspor Yardımcı Antrenörü İrfan Saraloğlu, alınan 1 puanın önemine değindi

Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada beraberliğin kendileri için önemli olduğunu vurgularken belki de alınan 1 puanın kendilerini ligde tutabileceğini ifade etti...

Kasımpaşa karşısında kazanmayı çok istediklerini ancak başarılı olamadıklarını belirten Saraloğlu şunları söyledi; “Her açıdan iyi hazırlandık ancak rakip de iyi hazırlanmış. Biz oyuna iyi başladık. Üçüncü bölgede etkili olamadık. Çerçeveyi bir türlü bulamadık. Direncimizin düştüğü dakikalarda rakibin isteği de arttı. İkinci yarıda gerekli uyarılarımızı yaptık ama ilk yarıdan farklı olmayınca oyuncu değişikliğine gittik. Değişiklikler işimize yaradı ancak ikinci bölgedeki mücadelemizi üçüncü bölgeye taşıyamadık. İstediğimiz oyun tarzını engelleyen bir oyun anlayışına sahip bir rakiple oynadık. Beraberlik bizim için önemli. Belki de aldığımız o 1 puanla ligde kalırız. İçeride kaybettiğimiz maçların telafisini deplasmanda alacağımız puanlarla telafi edeceğiz" dedi.

09 Mar 2014 - 18:05 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.