2 Maç'ta Elazığ'da!

Ülkemizi Eurocup’ta temsil edecek olan Elazığ İl Özel İdare’nin Eurocup ön eleme turunda Yunanistan ekibi Paok ile oynayacağı iki maç rakibin talebi üzerine Elazığ’da oynanacak...

Ülkemizi Eurocup Women’da temsil edecek olan Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü ön eleme maçında Yunanistan ekibi Paok ile eşleşmişti. Eşleşme neticesi oluşan eleme maçları fikstürüne göre ilk maç 28 Eylül’de Yunanistan’da, ikinci maç 30 Eylül’de ilimizde oynanacaktı. Ancak Yunanistan Paok takımının talebi ve FIBA'nın kabul etmesi neticesinde her iki maçında ilimizde oynanmasına karar verildi. Alınan karara göre ilk maç 28 Eylül'de, ikincisi ise 30 Eylül'de saat 18.30’da İl Özel İdare Spor Kompleksi’nde oynanacak. Oynanacak eleme maçlarında galip gelen takım Eurocup Women B Grubu’nda mücadele edecek.

19 Eyl 2021 - 11:47 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.