3.HAZIRLIK MAÇI KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR'LA

Elazığspor- Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor hazırlık karşılaşması Cuma günü saat 17.45 de Yüksek  İrtifa kamp merkezinde oynanacak.

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da sürdüren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor 2.Etap Hazırlık Kampı kapsamında planladığı hazırlık maçlarının üçüncüsünü Cuma günü oynayacak.

Daha önce oynadığı 2 hazırlık maçında Hopaspor ve Erbaaspor'u mağlup eden Temsilcimiz bugün de Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacak.

Elazığspor Teknik Direktörü Ramazan Çelik, özel maçlarda takımın tümünü izleme imkanı bulduklarını belirterek” İki hazırlık maçımızda her devrede farklı takımları sahaya çıkararak tüm takımı izleme imkanı buluyoruz. Böylece yaptığımız çalışmaları ve oyun sistemimizin sahaya yansımasında ne kadar etkiliyiz, ne eksiğimiz var gibi konuları görme ve bunların geliştirme veya giderme adına çalışmalarımızı planlıyoruz. Bugünde iki takım halinde özel maçımızı oynayacağız. Kazanmaya odaklanan bir takım olmak için bu maçlarda en iyisini vermenin çabasındayız. Bugünde kazanmak için mücadele vereceğiz.” Dedi

Elazığspor- Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor hazırlık karşılaşması 12 Ağustos Cuma günü saat 17.45 de Yüksek İrtifa kamp merkezinde oynanması bekleniyor

11 Ağu 2022 - 16:05 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.