4 HAFTADA FİLELER 68 KEZ HAVALANDI

Türkiye 3. Lig 1. Grupta 4. Hafta maçları geride kalırken toplamda 68 gol atılırken; en az gol atan takım ise Amasyaspor oldu. Bordo-Beyazlı Temsilc...

Türkiye 3. Lig 1. Grupta 4. Hafta maçları geride kalırken toplamda 68 gol atılırken; en az gol atan takım ise Amasyaspor oldu.

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’unda yer aldığı 3. Lig 1. Grupta 4 hafta geride kalırken yaptığımız istatiksel çalışmada ligin alt sırasında yer alan Amasyaspor Futbol Takımı en az gol atan takım olurken; kalesinde en fazla gol yiyen takımda ligin 17. Sırasında yer alan Eskişehirspor takımı oldu.

*KALESİNDE TEK GOL GÖREN TAKIM ELAZIĞSPOR

Bordo-beyazlı ekibimiz ise Ağrı deplesmanında penaltıdan kalesinde gördüğü golle 4. Haftada Karaköprü Belediyespor ile kalesinde tek gol gören takım olmuş oldu. Temsilcimiz sezona Kelkit Belediyespor beraberliği ile başlarken, Yoma deplasmanından tek golle dönmüştü. 3. Hafta ise Amasyaspor Futbol Kulübünü kendi sahasında 47. Dk. Ömer’in golüyle geçmiş ve puan hanesini 7’ye çıkartmış doldu. Ağrı deplasmanında da baskılı bir oyun ortaya koyan Bordo-Beyazlı temsilcimiz penaltı vuruşuna engel olmadı ve 4 haftanın sonunda kalesinde ligde tek gol gören Karaköprü Belediyespor ile beraber en az gol yiyen takım olmuş oldu.

29 Eyl 2022 - 18:09 - Spor

Mahreç  Dilara Mengünoğul


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.