4'te 4 yapacak kapasitedeyiz

Teknik Sorumlu Muammer Sürmeli en ufak bir puan kaybında play-off şansını yitireceklerini söyledi…

Teknik Direktör Hüseyin Kalpar’ın görevden ayrılmasının ardından dümene geçen Teknik Sorumlu Antrenör Muammer Sürmeli, kalan 4 haftada en iyi şekilde mücadele edeceklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in 31. Haftası’nda sahasında Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Tetiş Yapı Elazığspor’da bu maçın hazırlıkları sürdürülüyor. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar’ın görevden ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Yardımcı Antrenör Muammer Sürmeli, antrenman sonrası yaptığı açıklamada diğer takımların puan kaybetmelerini bekleyeceklerini dile getirdi.

Bu maçın hazırlıklarına Salı günü başladıklarını söyleyen Yardımcı Antrenör Sürmeli, “Adana Demirspor maçına en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Bu haftaki maçın öneminin futbolcular farkında. Galip geldiğimiz takdirde iddiamız devam edecek ama bir puan kaybında play-off iddiamız olmayacak. Çünkü önümüzdeki takımlarla puan farkı açılacak. Fikstür avantajı bizde olsa da Boluspor yenilgisiyle bu avantajı kaybettik. Son haftalara umutlu girmek için Adana Demirspor maçını kazanmak zorundayız. Ben inanıyorum, arkadaşlarıma da söyledim. 4’te 4 yapacak kapasitedeyiz. 56 puan yaptıktan sonra diğer takımların puan kaybetmelerini bekleyeceğiz” dedi.

11 Nis 2018 - 16:15 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.