“Elazığspor adına çok üzgünüm…”

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ise çok gergin bir atmosferde geçen karşılaşmada güzel oyun sergileyen oyuncularını tebrik ettiğini söyledi…

Deplasmanda Temsilcimiz Elazığspor’u Gökhan Töre’nin attığı golle 1-0 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi’ne direk katılma şansını son haftaya bırakan Beşiktaş’ta Teknik Direktör Slaven Bilic Elazığspor adına üzgün olduğunu, rakiplerinin var olmak için sahaya çıktığını ancak kendilerinin daha üstün oynadığını dile getirdi…

Bilic, şöyle devam etti:

"Basit hatalar yapmadık, basit pozisyonlar vermedik. Olumsuz tek bir taraf var, gol atmamız gerekirken 2 ve 3 yapmamız gerekirken bunu başaramadık. Bizim kalitemizdeki bir takımın böyle bir oyunda 2. ve 3. golü atması gerekirdi. Elazığspor adına çok üzgünüm. Çok iyi bir teknik direktörleri var. Hepsini takdir ediyorum ama biz profesyonel bir iş yapıyoruz. Rakip için gerçekten üzgünüm. "Trabzonspor-Galatasaray maçının skorunda hayal kırıklığına uğradım. Oyuncularımız da sonucu duyduğunda çok üzüldü. Ama bizim yapabileceğimiz son maçımızı da kazanmak. Futbolda her şey var, her şey olabilir…"

*Siyah-Beyazlı Futbolcuların düşünceleri…

Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan da kazandıkları için mutlu olduklarını ve 3 puanı hak ettiklerini belirterek, Elazığspor'a "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Beşiktaş'ın kalecisi Tolga Zengin ise öncelikle şehit anneleri başta olmak üzere herkesin Anneler Günü'nü kutladı.

Kazanmaları gereken bir maç olduğunu ancak Trabzon'dan gelen sonucun kendilerini üzdüğünü kaydeden Zengin, şehri ve insanlarını sevdiği Elazığ'ın gelecek sezon tekrar Süper Lig'de temsil edilmesini diledi.

12 May 2014 - 00:24 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.