90 dakikalık potansiyelim yok!

Elazığspor’un ilk golünü kaydeden Batuhan Karadeniz Elazığ’a geldiği için mutlu olduğunu ve Elazığspor’u hakettiği yerlere getirmeye çalışacağını belirtti

Son olarak 12 Mayıs 2012’de Eskişehirspor formasıyla Sivasspor’a attığı golün ardından tam 702 gün sonra ligde fileleri havalandırarak 3 puanın gelmesinde büyük rol oynayan Bordo-Beyazlı Oyuncu Batuhan Karadeniz takım olarak ligdeki konumu hak etmediklerini belirterek Elazığspor için elinden gelen her şeyi yaptığını söyledi…

Yayıncı kuruluş Lig TV’ye açıklamalarda bulunan genç golcü oyuncu şunları söyledi;

Gol attığım için mutluyum…

“Gol attığım için mutluyum. Biz Elazığspor olarak şu bulunduğumuz durumu haketmediğimizi düşünüyoruz. Bugün bütün arkadaşlarımız can-ı gönülden savaştı ve bu maça inanmıştık. Bütün arkadaşlarımı kutluyorum. Söyleyecek bir şey yok, çok mutluyuz. İnşaallah sezon sonunda da amacına ulaşan bir Elazığspor olarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Öncelikle ben sezon başında kamp geçirmedim. Trabzon’a gittiğim zaman. Kendi performansımı değerlendirecek olursam; Ben her zaman açık sözlüyüm, şu an 90 dakikalık bir potansiyelim yok. Elimden geleni Elazığspor için yapmaya çalışıyorum. 1 yıl kadar futboldan uzak kaldım. Trabzon’da da bir elin parmak sayısını geçmeyecek kadar maç oynadım ve Elazığspor’a geldim. Mutluyum ve Elazığspor’u hakettiği yerlere getirmeye çalışacağız. Puan kaybeden iki tane rakibimiz vardı, onun için kazandığımız için mutluyuz.”

15 Nis 2014 - 12:42 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.