Abdullahpaşa kupasına kavuştu

2. Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonluğu garantileyen Abdullahpaşaspor düzenlenen törenle kupasını aldı…

2. Amatör Küme Futbol Ligi’nde 9. hafta müsabakaları tamamlandı. A ve B gruplarında oynanan karşılaşmalarda fileler toplam 15 kez havalandı. Haftanın en farklı galibiyetini Galatakent karşısında 5-0’lık galibiyet elde eden Şekerspor aldı. En gollü maç ise şampiyon Abdullahpaşaspor ile Arıcak Trabzon Gençlikspor ekipleri arasında oynandı. Futbolseverlerin 6 gol gördükleri mücadele 3-3’lük eşitlikle sona erdi. Bu sonuç aynı zamanda sezonun ilki de oldu. Geride kalan 8 maçta bileği bükülmeyen ve çıktığı her karşılaşmayı kazanan Abdullahpaşaspor, 2017-2018 Futbol Sezonu’nun ilk beraberliğini alarak ilk puan kaybını yaşadı.

Şampiyon olan kırmızı-beyazlı ekip, maç sonu düzenlenen törenle kupasına kavuştu. Kupa töreninin ardından büyük coşku yaşayan teknik heyet, yönetim ve futbolcular, davul klarnet eşliğinde halaylar çekti.

Öte yandan A Grubu’nun lideri Arıcakspor geride kalan haftalarda henüz yenilgi almamıştı. 8 haftada 6 galibiyet ve 2 beraberlik alan Arıcak ekibi, bu hafta Mornikspor ile karşı karşıya geldi. Güçlü takım rakibini 3-0 mağlup ederek 9. haftayı da kayıpsız geçti.

SEZON BİTİYOR

Geride kalan 9. haftanın ardından sezonun son maçları önümüzdeki hafta oynanacak. 6’şarlı 2 grup halinde başlayan yeni sezonda Harput Sağlıkspor ligden ihraç edilmiş, Galatakent ve Mornikspor’un 3’er puanları silinmişti. Yeni sezonda Abdullahpaşaspor şampiyon olurken, ligin son maçları Pazar günü oynanacak ve 1. Amatör Küme’ye yükselecek son takım son hafta belli olacak.

9. HAFTA SONUÇLARI

Arıcak Trabzon Gençlik 3-3 Abdullahpaşaspor

Galatakent 0-5 Şekerspor

Baskil Şafakspor 0-1 Beyhan Belediyespor

Arıcakspor 3-0 Mornikspor

23 Nis 2018 - 20:57 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.