ACAR; “Elazığ’I 140 sporcu ile temsil edeceğiz.”

Türkiye Gençlik ve Spor Genel Müdürlğü’nün Gap Oyunları kapsamında 8 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilen

Türkiye Gençlik ve Spor Genel Müdürlğü’nün Gap Oyunları kapsamında 8 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilen 3. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Spor Oyunları Hazırlık Toplantısı’na davetli olarak katılan Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat ACAR toplantının içeriği ve alınan kararlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Cuma günü Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapılan 3. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Spor Oyunları Hazırlık Toplantısı’na Gençlik ve Spor Genel Müdür Vekili M. Ali BABACAN’ ın Başkanlığı’nda 23 ilin İl müdürlerinin katılımı ile yapıldığını belirten Sedat ACAR, 3. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Spor Oyunları’nda ilimizi 140 sporcu 20 antrenör ile temsil edeceklerini söyledi. Sedat ACAR açıklamasında şunları söyledi;

10 Branşta düzenlenecek…

“3. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Spor Oyunları Hazırlık Toplantısı 08 Ağustos 2008 tarihinde Diyarbakır ilinde yapıldı. Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Hazırlık Toplantısı Gençlik ve Spor Genel Müdür Vekili M. Ali BABACAN’ ın Başkanlığı’nda 23 ilin il müdürlerini katılımı ile yapıldı. Hazırlık toplantısı sonucunda; 3. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Spor Oyunları 26-30 Ağustos 2008 tarihlerinde Diyarbakır ilinde yapılacağı bildirildi. Bu yıl Atletizm, Badminton, Hentbol, Voleybol, Güreş, Yüzme, Teakwan-do, Basketbol, Masa Tenisi, Judo Dalları’nda yapılacak ve ayrıca bu yıl ilk kez 10 branş’ da ek olarakta Engelliler ile ilgili 4 branş da yarışmalar olacaktır.”

1991 ve daha küçük olanlar yarışaçak…

“İlimizi 140 sporcu 20 antrenör ile temsil edeceğimiz 3. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Spor Oyunları 1991 doğumlu ve daha küçük olan sporcular katılacak ve 18 yaş altı sporcular yarışacaktır.”

13 Ağu 2008 - 20:13 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.