Adana'da ‘Elazığ' alarmı!

Demirspor’un Basın Sözcüsü ile Kalecisi taraftardan destek istediler

Demirspor’un Basın Sözcüsü ile Kalecisi taraftardan destek istediler…

Yarın Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’u konuk edecek olan A. Demirspor’da Basın Sözcüsü Önder SERİN ile Kaleci Kaya yaptıkları açıklamalarda Adanalı Taraftarlara mesaj göndererek destek istediler…

Küfür istemiyoruz!

Basın Sözcüsü SERİN, son antrenmanı izlediğini belirttiği konuşmasında şunları söyledi; “Futbolcularımızın morâli iyi, İnançlılar. Taraftarlarımızdan tek isteğimiz bizleri desteklesinler. 5 Ocak Stadı'nda küfür istemiyoruz. Pazar günü zor bir maç olacak. Artık bu saatten sonra zayıf takım kavramı kalmadı. Bunun bilincindeyiz. İyi oynayıp, tribünlere ziyafet çekip galibiyet hediye edeceğiz.”

DURAK, Vali ve Milletvekilleri’ne dâvet!

“Elazığspor Maçı’na Büyükşehir ve Onursal Başkanımız Aytaç DURAK'ı, Valimiz İlhan ATIŞ'ı, Milletvekillerimizi davet ediyorum. A.Demirspor'un bu günlerde desteğe daha çok ihtiyacı var. "

Puan kaybına tahammülümüz kalmadı!

A. Demirspor Kalecisi Kaya ise Doğu Grubu’nun zorlu geçtiğini, ancak A.Demirspor’un kaliteli oyunculardan kurulu olduğunu belirtip, son maçını kazanan Elazığspor’u yenerek mutlu bir hafta geçirmek istediklerini ifâde etti ve “Taraftarlarımız bize inanıp, destek versinler.” Dedi.

25 Eyl 2009 - 20:29 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.