Ahmet Sabri’nin yeni durağı

Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Ergene Velimeşespor yeni sezon öncesi bir yandan hazırlıklarını diğer yandan transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Trakya ekibi bu kapsamda Elazığspor2un eski file bekçisi Ahmet Sabri Fener’i renklerine bağladı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Ergene Velimeşespor kadrosunu güçlendirmeye ve yeni transferleri takıma katmaya devam ediyor.

Bu kapsamda kaleyi sağlama almak isteyen Tekirdağ temsilcisi geçtiğimiz sezon Kırşehir Belediyespor forması ile play-off oynama başarısı gösteren ve oynadığı 32 maçın 17’sinde kalesini gole kapatarak önemli bir başarıya imza atan tecrübeli kaleci Ahmet Sabri Fener ile anlaşma sağladı. Ahmet Sabri, iki farklı dönemde Elazığspor’un kalesini korumuş ve son TFF 2. Lig’e düşüşün ardından takımdan ayrılmıştı.

Ahmet Sabri Fener’i kadrosuna katarak kaleyi emin ellere teslim eden Ergene Velimeşespor, geçtiğimiz sezon Kırklarelispor forması ile play-off oynama başarısı gösteren isimlerden biri olan 25 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Fatih Cerlek ile geçtiğimiz sezon Vanspor forması giyen ve play-off maçlarına katılan başarılı sol bek Muhammet Mahmut Emir’i de kadrosuna dahil etti. Ön libero mevkiinde forma giyen Fatih Cerlek geçtiğimiz sezon 25 maçta forma giyerken sol bek mevkiinde görev yapan Muhammet Mahmut Emir ise 27 maçta forma giymiş ve 2 de gol kaydetmişti.

10 Ağu 2021 - 15:07 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.