Akçakiraz, Hazro'yu rahat geçti

Türkiye Voleybol 2. Erkekler Ligi 6. Grup'taki temsilcimiz Akçakiraz Kültür Doğa Gençlik ve Spor Kulübü, Hazro Gençlik'i 3-0 mağlup etti…

Türkiye Voleybol 2. Ligi 6. Grup'ta yer alan Akçakiraz Kültür Doğa Gençlik ve Spor Kulübü, 9. hafta mücadelesinde Hazro Gençlik'i konuk etti. Yakup Kılıç Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Akif Sıtkı Esen de izledi.

Müsabaka öncesinde Elazığ ASKF Başkanı Mustafa Gür, takımlara başarılar dileyerek iki takımın sporcularına ve hakemlere çiçek takdim etti. Akçakiraz Belediye Başkanı Kaya da ASKF Başkanı Gür’ün bu ince davranışından duyduğu memnuniyeti dile getirirken günün anısına Gür’e şilt takdiminde bulundu. Amatör kulüplere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Kaya ayrıca iki takımın oyuncularına çiçek vererek başarılar diledi. Amaçlarının bütün maçları kazanmak olduğunu Kaya, hep birlikte daha büyük başarılar kazanacaklarına inancının tam olduğunu kaydetti. Müsabakayı Akçakiraz Kültür Doğa Gençlik ve Spor Kulübü, 27-25, 25-16, 25-15'lik setlerle 3-0 kazandı ve 4. sıraya yükseldi.

22 Kas 2018 - 10:45 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.