Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, Pazar günü ilimizde oynanan Pazarspor mağlubiyetinin ardından yaptığı değerlendirmede, bireysel hatalardan dolayı tecrübesizliğin acısını yaşadıklarını belirtti. Başkan Öztürk, 3-0’lık mağlubiyet için de oyuncularım beni üzdü açıklaması yaptı.
Pazarspor’a kendi sahasında 3-0 gibi farklı bir sonuçla mağlup olan Elazığspor’da maç sonu değerlendirmelerde bulunan kulüp başkanı Selçuk Öztürk, oyuncularının kendisini üzdüğünü ifade etti.
2.Yarı’da mücadele gücü, hırçın Elazığspor’un sahada olmadığını ifade eden Başkan Öztürk, “Daha lig uzun. Bu 11. Maçımız. Daha 29 tane maç var. Lig uzun da tabi bugün çocuklar üzdü beni. Oyuncularım üzdü beni. İlk yarı gol fırsatlarını değerlendiremedik. Zaten bizdeki sıkıntı bu. Pozisyon oluyor değerlendiremiyoruz, değerlendiremiyoruz. Pozisyon oluyor hemen gol yiyoruz bireysel hatadan. Halen tecrübesizliğin acısını çekiyoruz. Sabredeceğiz. Üzerlerinde duracağız. İkinci yarı zaten Elazığspor yoktu. İzlediğimiz o mücadele gücü olan, hırçın Elazığspor yoktu. Tabi mücadele ediyorsun, golü bulamayınca rakipte saçma sapan bir penaltıdan gol attı. Sonra çocukların gardı düşüyor. Futbolda bunlar oluyor” ifadelerini kullandı.
*TAKIM İÇİNDE DİSİPLİNİ BOZDURMAM…
Bazı oyuncuların alacaklarıyla ilgili TFF’ye başvuracakları bilgisinin kendisine de geldiğini belirten Başkan Öztürk, “Oyuncularımdan alacağından dolayı FİFA’ya verecek olan gitsin versin. Şu an öyle bir şey yok. Bir iki oyuncunun düşündüğünün duyumu geldi bize. Aklımıza yatanı tutarız, aklımıza yatmayanı göndeririz. Takım içerisindeki o disiplini bozdurmam ben” şeklinde konuştu.
*KADİR BEKMEZCİ PERŞEMBE OYNAR…
Sakat oyuncuların durumuyla ilgili de konuşan Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, “Muhammed mesela bir yırtığı vardı 1 maç da oynadı 6 hafta sonra 2’ye çıktı. O yüzden bir takviye yaptı fizyoterapist. İstanbul’dan tecrübeli birini getirdik, Muhammed döndü. Kadir, Perşembe günü oynar inşallah. İzzet’te yaklaşık 10 güne kadar döner. Elimizde oyuncu az olduğu için üstüne gidip oyuncumuzu riske de atmak istemiyoruz. Muhammed’i riske attılar; 6 hafta gitti adam. Kadir’i tamam ben zorlar bu maçta oynatabilirdim ama riske atamıyorum. Değerli bir oyuncu bizim için” dedi.