AKSU Torbalıspor'la anlaştı

İzmir’in Spor Toto 3. Lig’deki Temsilcisi Elazığlı Teknik Heyet’e teslim

İzmir’in Spor Toto 3. Lig’deki Temsilcisi Elazığlı Teknik Heyet’e teslim…

Elazığlı Teknik Direktör Mustafa AKSU, Spor-Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Torbalıspor’la anlaştı…

Elazığlı Teknik Heyet…

Yeni sezon öncesinde 3. Lig 3. Grup’ta mücâdele edecek İzmir Temsilcisi’nin başına getirilen Teknik Direktör Mustafa AKSU’nun yardımcılığını ise yine geçmiş dönemlerde Elazığspor’da Teknik Sorumlu olarak çalışan İlhan AYDIN yapacak…

Kırmızı-Beyazlı Takım’da görev yapacak olan Teknik Heyet’te Kaleci Antrenörlüğü’nü ise Sinan GERÇEK yürütecek…

Elazığ’dan transfer…

Öte yandan geçtiğimiz sezon Şanlıurfa Belediyespor kalesini koruyan Elazığspor’un eski file bekçisi Gökhan ZİREKLİ de Teknik Direktör Mustafa AKSU’nun isteği üzerine İzmir Temsilcisi’yle anlaşmaya vardı. Transfer’in son gününde yönetim değişikliği yaşayan ve sıkıntılı durumdan kurtulmaya çalışan Torbalıspor dün oynadığı Ziraat Türkiye Kupası’nın ardından bu hafta ligdeki ilk müsabakasına çıkacak.

01 Eyl 2010 - 17:53 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.