Şerifoğulları; "Aliye İle Gurur Duyuyoruz!"

Türk Milli Badminton Takımı’nın önemli sporcularından Aliye Demirbağ, Elazığ Belediyespor’a transfer oldu. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ‘YONEX Swiss Open 2021’ Turnuvası'na katılan sporcumuza başarı temennisinde bulundu...

Şerifoğulları; "Aliye İle Gurur Duyuyoruz!"
Şerifoğulları; "Aliye İle Gurur Duyuyoruz!"
Haber albümü için resme tıklayın

13 senedir Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde müsabakalara çıkan ve uzun yıllardır Türk Milli Badminton takımına önemli dereceler kazandıran Aliye Demirbağ, Elazığ Belediyespor’a transfer oldu...

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: ‘SPORCUMUZ ALİYE DEMİRBAĞ’A YÜREKTEN BAŞARILAR DİLİYORUM’

Milli sporcumuz ve Elazığ Belediyespor Kulübü sporcusu Aliye Demirbağ, 2021 Tokyo Olimpiyat Oyunları Kota Puan Müsabakaları kapsamında İsviçre’nin Basel kentinde yapılacak olan ‘YONEX Swiss Open 2021’ badminton turnuvasına katıldı.

2-7 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek turnuva için dün İsviçre’ye giden Milli sporcumuz Aliye Demirbağ, ilk karşılaşmasına 3 Mart Çarşamba günü çıkacak. Tek bayanlarda dünyanın en iyi sporcularının yer aldığı turnuvada ilk maçında Hollandalı rakibi Soraya de Visch Eijbergen ile karşılaşacak olan Aliye Demirbağ, bu müsabakadan galip ayrıldığı takdirde Amerikalı Zhang Beiwen ile Bulgar Linda Zetchiri'nin oynayacağı karşılaşmanın galibiyle eşleşecek. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ‘YONEX Swiss Open 2021’de ülkemizi temsil edecek Elazığ Belediyespor Kulübü sporcusu Aliye Demirbağ’a başarı temennisinde bulundu.

Elazığ Belediyesi olarak bir çok spor branşında faaliyet gösterdiklerini ve her daim sporun ve sporcunun yanında olduklarını ifade eden Başkan Şerifoğulları; ‘Elazığ Belediyespor kulübü bünyesine kattığımız sporcumuz Aliye Demirbağ, Milli forma altında önemli bir turnuvada boy gösterecektir. Başarılı sporcumuzun kendi branşında dünyanın en iyi sporcularının yer aldığı bu uluslararası turnuvada, ülkemizi ve şehrimizi temsil edecek olmasından dolayı gurur duymaktayız. Aliye Demirbağ’ın İsviçre’de bayrağımızı dalgalandırarak İstiklal Marşımızı söyleyeceğine inanıyor, kendisine yürekten başarılar diliyorum’ dedi.

EREN: “HER ZAMAN ALİYE’NİN YANINDA OLACAĞIM”

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Aliye’nin Elazığ Belediyespor’a transferi sonrası yaptığı değerlendirmede; “Göreve başladıktan sonra Aliye Demirbağ’la özel olarak ilgilenmemiz gerektiğini biliyordum. Aliye’ye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak kurum imkanları ile İlk kez Çin’de Uluslararası kampa gönderdik. Maddi ve Manevi olarak her zaman yanında yer alarak gayret gösterdik ve göreve başladıktan sonra da ilk kez Gençlik ve spor Kulübü olarak maaş bağlayıp, sponsor desteği ile Aliye’ye destek olmaya çalıştık. Tabi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz’ün imkanları kısıtlı olduğu için biz de, daha iyi imkanlardan yararlanıp Olimpiyatlara ve Uluslararası yarışmalara daha iyi hazırlanabilmesi adına Elazığ Belediyespor’a teklif ettik. Sporun içinden gelen Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları da bu teklifimizi çok olumlu karşıladı ve Aliye Demirbağ’ın Belediyespor’a transferine onay verdi. Demirbağ’ın bundan sonra ki süreçte de başarılarının Elazığ Belediyespor’da da artarak devam edeceğine, şehrimizi ve ülkemizi Uluslararası arena da çok iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Spor yaşamında ve hayatında kendisine başarılar diliyorum. Sadece İl Müdürü olarak değil, ağabeyi olarak da her zaman kendisinin yanında olacağımı belirtmek istiyorum. Elazığ Belediyespor’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

02 Mar 2021 - 11:01 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.