Alpaslan Öztürk serbest kaldı!..

Elazığspor, serbest kalmak için Federasyon’a başvuran Alpaslan Öztürk’e ödeme yapamazken, tecrübeli futbolcunun serbest kaldığı öğrenildi.

Sezonun sona ermesinin ardından ilk olarak sözleşmesi sona eren Tom takımdan ayrılırken, bu kez de tecrübeli futbolcu Alpaslan Öztürk Bordo-Beyazlı formaya veda etti…

Elazığspor ile 1 yıl daha mukavelesi bulunan ve geçtiğimiz günlerde alacakları edeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuran Alpaslan Öztürk için verilen süre dün dolarken haberlerimiz yayına hazırlandığı saatlerde herhangi bir gelişme yaşanmadı. Alınan bilgilere göre Elazığspor Yönetim Kurulu, Alpaslan Öztürk’ün 250.000 TL’lik alacağını ödeyemezken, tecrübeli futbolcunun Elazığspor’la serüveni sona erdi.

Tecrübeli futbolcu ayrılık süreciyle ilgili sosyal medya hesabından ikinci bir paylaşım yaparken, bu şekildeki ayrılığın üzücü olduğunu ve Elazığ’da unutamayacağı dostlar edindiğini belirtti.

Öte yandan maddi imkansızlıklarla boğuşan Elazığspor Yönetim Kurulu’nun Alpaslan Öztürk’ün 250 Bin TL’lik alacağını ödemek için bazı girişimlerde bulunduğu ancak olumlu sonuç alamadığı öğrenildi.

2017-2018 Futbol Sezonu’nda Tetiş Yapı Elazığspor formasıyla 29 lig maçına çıkan Alpaslan, 8 kez rakip fileleri havalandırdı.

14 May 2018 - 17:09 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.