Amatör'e 2.Erteleme

İlimiz genelinde yoğun kar yağışından dolayı oynanması gereken amatör maçlar ikinci kez ertelendi…

Elazığ’da olumsuz hava koşulları ve elverişsiz saha şartları nedeniyle Amatör Liglerin 2.kez ertelenmesine neden oldu.Şehir genelinde etkisini devam ettiren yoğun kar yağışından dolayı oynanması gereken amatör maçlar ikinci kez ertelendi.

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi 10. hafta, U18 Ligi 1. hafta ve U14 Ligi 2. hafta maçları şehirde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle ikinci kez ertelendi.

Konuya ilişkin olarak Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan yapılan açıklamada; “İlimizde etkisini sürdürmeye devam eden kar yağışı nedeniyle 29-30 Ocak 2022 tarihleri arasında oynanması gereken futbol müsabakaları ertelenmiştir” denildi.

25 Oca 2022 - 16:48 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Karaca - Hocamız Ömrünü, Bu ülkeye, bilime, insanlara harcamış... O emekli oldu ve bir anne olarak duamız, Nice Bulent Hocalar yetişmesi dileğiyle bu ülkede diyoruz... Onun gibi kıymetli insanlara ihtiyacı var Ülkenin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ocak 16:48