Arıcak'a Gençlik ve Spor Yatırımları Artıyor

Arıcak Belediye Başkanı Ferit Yıldırım, İlçede uygun yerler için ödeneği çıkan spor tesisleri konusunda emeği geçenlere teşekkür etti...

Arıcak'a Gençlik ve Spor Yatırımları Artıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Arıcak İlçesi'nde her yaştan vatandaşın sportif imkanlara kolayca ulaşabilmesini amaçlayan Gençlik ve Spor Bakanlığı ilçeye yeni spor ve kültür alanları kazandırmaya devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Arıcak Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye 3 adet semt futbol sahasının yanısıra farklı yerlere voleybol, basketbol ve hentbol branşlarından oluşan 3 adet çoklu spor alanları yapılacak...

Belediye Başkanı Ferit Yıldırım'ın uzun uğraşları sonucunda İlçeye kazandırılacak 3 adet semt futbol sahası ve 3 adet çoklu spor sahasının yapımına önümüzdeki günlerde gerekli çalışmaların ardından başlanacağı bildirildi.

Amaçlarının ilçedeki her genci spor faaliyetlerine ulaştırmak olduğunu dile getiren Arıcak İlçe Belediye Başkanı Ferit Yıldırım,"İlçemizin uygun yerlerinde programa alınıp ödeneği çıkan 3 adet semt futbol sahası ve yine ilçemizin farklı yerlerinde voleybol, basketbol ve hentbol branşlarından oluşan 3 adet çoklu spor sahasının yapılması amacıyla Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile sözleşme imzaladık. Semt Futbol Sahaları ve Çoklu Spor Sahalarının ilçemize kazandırılması konusunda bizlere yardımlarını esirgemeyen; Başta, Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Bünyamin BOZGEYİK'e, Elazığ Milletvekilimiz ve MKYK üyemiz Sayın Metin BULUT'a, Milletvekilimiz Sayın Sermin BALIK'a, Milletvekilimiz Sayın Tolga AĞAR'a, Milletvekilimiz Sayın Zülfü DEMİRBAĞ'a, Milli Savunma Bakan Yardımcımız Sayın Şuay ALPAY'a, Elazığ Valimiz Sayın Erkaya YIRIK'a, İlçe Kaymakamımız Sayın Muammer SARIDOĞAN'a, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Abdulsamet EREN'e, Ak Parti İl Başkanımız Sayın Şerafettin YILDIRIM'a ve yine bu süreçte bizlere desteklerini esirgemeyen İl Genel Meclis Üyelerimiz ve İlçe Başkanımıza şahsım ve bütün Arıcak gençleri adına çok teşekkür ediyorum, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum."dedi.

05 Nis 2021 - 14:44 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.